H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 سلام دوستان خسته نباشید چند تا سوال داشتم تو یه تاپیک گفتم بگم که انجمن هم شلوغ نشه smiley 1- یه افزونه تو یه سایتی دیدیم باکس لینک سایت تو نظرات ورپرس رو حذف میکرد ! کسی اسم افزونه شو میدونه لینک بده ؟ 2- تو اپلوسنتربیست اسکیریپت موزیک اپلود کنم واسه سایتم مشگلی پیش نمیاد ؟ (V) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 افزونه لازم نیست کد زیر رو به فانکشن اضافه کنین function remove_comment_fields($fields) { unset($fields['url']); return $fields;}add_filter('comment_form_default_fields', 'remove_comment_fields'); برای دومی هم که چه عرض کنم. اومدیم و یهو سایت لیمیت زد و شما فی الفنا الحق می پیوندید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 منظورمون این بود که کادر هستش ولی لینک رو وارد میکنن اسمشون لینک نمیشه افزونه شو کسی داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 8، 1395 منظورمون این بود که کادر هستش ولی لینک رو وارد میکنن اسمشون لینک نمیشه افزونه شو کسی داره ؟ سلام عزیز وقتی کد هسش و فرهنگ عزیز داده چرا دنبال افزونه میرید ؟؟؟ در هر صورت این افزونه هسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در مورد اپلود موزیک هم در 20 اسکریپت گزینه ی خوبی نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.