razmjo 22 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 درود اول یه سوال دارم تو افر زیر سی پنل رایگانه چطور؟آخه خود سی پنل 50 تومانه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حوب من یه سرور مجازی با مشخصات زیر میخوام هارد SSD باشه رم 4 به بالا اپتایم عالی پینگ عالی پردازنده 4 هسته ای (۳٫۵Ghz) نصب و کانفیگ کامل و حرفه ای رایگان اگه امکانش هست لایسنس سیپنل رایگان حجم هارد : متناسب لطفا به صورت کامل توضیح دهید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 به سایت زیر سری بزن خودم چنتا سرور ازش دارم واقعاً عالی هستش همچنین نصب و کانفیگ سی پنل رایگان می باشد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همچنین من ازشون پرسیدم گفتند اون چیزی که شما میخواید رو دارن سرور هاشون به معنای واقعیه کلمه عالی و همچنین پشتیبانی خوبی دارن ازشون بگیرید ضرر نخواهید کرد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 دایرکت ادمین با منابع اختصصای برای میزبانی فضا تا 50 گیگابایت ترافیک ماهانه تا 12 ترابایت پردازشگر تا 24 هسته رم تا 16 گیگابایت بازدید در لحظه تا 1000 برای اطلاع از سرویس میزبانی مورد نظر پیام خصوصی بدید و میتونید در سایت زیر عضو بشید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 دایرکت ادمین با منابع اختصصای برای میزبانی فضا تا 50 گیگابایت ترافیک ماهانه تا 12 ترابایت پردازشگر تا 24 هسته رم تا 16 گیگابایت بازدید در لحظه تا 1000 برای اطلاع از سرویس میزبانی مورد نظر پیام خصوصی بدید و میتونید در سایت زیر عضو بشید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک دانلود قالب ناحیه کاربری سایت رو میدی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 دروداول یه سوال دارم تو افر زیر سی پنل رایگانه چطور؟آخه خود سی پنل 50 تومانه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حوب من یه سرور مجازی با مشخصات زیر میخوام هارد SSD باشه رم 4 به بالا اپتایم عالی پینگ عالی پردازنده 4 هسته ای (۳٫۵Ghz) نصب و کانفیگ کامل و حرفه ای رایگان اگه امکانش هست لایسنس سیپنل رایگان حجم هارد : متناسب لطفا به صورت کامل توضیح دهید با تشکر من به شما آبتین سرور / همین حسن آقای عزیز در وب هاستینگ تالک رو توصیه میکنم عالی هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درسته قیمت سی پنل زیاد هس ماهی ولی ایشون یه بسته ی خام رو برای همه استفاده میکنن و از یه لاینس مشترک موفق باشین 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 7، 1395 به سایت دوریس وب هم سر بزنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده