726900 12 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 با سلام کسی میدونه چطوری به کانال حذف شدم برگردم ادمین اصلی بودم اشتباهی دیلت اکانت کردم الان دیگه دسترسی به کانالم ندارم باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 سلام کانالت هنوز هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 با تلگرام صحبت کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 درود فک نکنم راهی داشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
726900 12 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 سلام کانالت هنوز هست ؟ بله هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
726900 12 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 با تلگرام صحبت کنین با تلگرام چطوری صحبت کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 با سلام کسی میدونه چطوری به کانال حذف شدم برگردم ادمین اصلی بودم اشتباهی دیلت اکانت کردم الان دیگه دسترسی به کانالم ندارم باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید با تشکر سلام یک راه هس امیدوارم جواب بده عزیز که روی گروه ها جواب داده شاید رو کانالم جواب بده برین این ادرس سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شماره موبایل رو که زدید برای شما کدی میفرسه در این بخش میتونین لیست گروه ها و کانال های لفت داده شده رو مشاهده کنین احتمالا رفع شه این مدلی اگر پاسخی نگرفتید بعید میدونم بشه برگردوند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 چون دیلیت اکانت کردین هیچ کاری نمیتونین بکنین ، موقع دیلیت اکانت خوده تلگرام بهتون میگه تمام موارد حذف میشن و دیگه قابل برگشت نیستن ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
726900 12 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 ای بابا هرچی ممبر داشتم از دست رفت بر نگشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.