zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 دوستان به دلایلی مجبور شدم افزونه upload to ftp رو غیر فعال کنم و مجددا فعلا کنم حالا دیگه نمیتوته با هاست دانلود ارتباط برقرار کنه و خطای FTP connect error لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. : 21 رو میده لطفا راهنمایی کنید ممنونم اینم لینک افزونه در 20 اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 دوستان به دلایلی مجبور شدم افزونه upload to ftp رو غیر فعال کنم و مجددا فعلا کنم حالا دیگه نمیتوته با هاست دانلود ارتباط برقرار کنهو خطای FTP connect error لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. : 21 رو میده لطفا راهنمایی کنید ممنونم اینم لینک افزونه در 20 اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای من هم باز نشد از فندق شگن استفاده کنید ببنید آدرس مشکل ..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 ربطی نداره آخه مگه قزازه چیکار کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mansour_bi2 140 ارسال شده در مرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 ربطی نداره آخه مگه قزازه چیکار کنه؟ myftpsampleaddress.com’s server DNS address could not be found. Search Google for لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 myftpsampleaddress.com’s server DNS address could not be found. Search Google for لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دوست عزیز این آدرس رو جایگزین آدرس ftp خودم کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 مشکل حل شد ، افزونه ای خودمو غیر فعال کردم کش خودمو خالی کردم یکبار افزونه رو کاملا پاک کردم تا تنظیماتش پاک بشه افزونه رو دوباره نصب کردم و موفقیت آمیز بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.