zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلام دوستان میشه لطف کنید یک اطلاعات در مورد سرور مجازی برای سایت دانلودی معرفی کنید مثلا رم سی پی یو ظرفیت حداقل ترافیک مورد نیاز روزانه اگه سرور مجازی مناسبی میشناسید معرفی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 اقا سرور سراغ دارم آپتایم 99% رم 2 2 هسته 500 گیگ هار ماهی 30 تومان بدون لگ زدن در کار ها سرور آلمان سرعت دانلود و آپلود عالی امکان نصب ویندور سرور 2012 هم هست خواستی بگو وصلت کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 اقا سرور سراغ دارم آپتایم 99% رم 2 2 هسته 500 گیگ هارد ماهی 30 تومان بدون لگ زدن در کار ها سرور آلمان سرعت دانلود و آپلود عالی امکان نصب ویندور سرور 2012 هم هست خواستی بگو وصلت کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 اقا سرور سراغ دارم آپتایم 99%رم 2 2 هسته 500 گیگ هارد ماهی 30 تومان بدون لگ زدن در کار ها سرور آلمان سرعت دانلود و آپلود عالی امکان نصب ویندور سرور 2012 هم هست خواستی بگو وصلت کنم سلام آیا ترافیک نامحدود داره؟آخه برخی سرور های مجازی میگن ترافیک هم باید انتخاب کرد من میخوام روی سرور مجازیم تمام فیلم ها رو دانلود کنم و به هاست دانلود تبدیلش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 بله ترافیک نامحدود هست و با وجود 500 گیگ هارد دیگه فکر نمی کنم نیازی به آپلود در هاست دانلود باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 اطلاعات کامل : CPU: 2 Core RAM: 2048 MB Hard Disk: 500 GB Bandwidth: Unlimited Port: 1 Gbps Datacenter: Hetzner Network Port : 1 Gbps Guaranteed Dedicated IP(s) : 1 99.9% Uptime Guarantee 30,000 تومان ماهانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 درود بستگی به میزان مصرف شما داره فعلا از رم 2 شروع کنید دیتاسنترتون حتما المان یا ایران باشه بخاطر پینگش البته ایران که ترافیکش محدوده بکارتون نمیاد بدون قطعی باشه تعداد هسته هاتون بالا باشه قدرت سرور هم بالاتر خواهد بود اس اس دی هم بخرید که نور الانور بهترین نوع سرور های اس اس دی دارم با قیمت مناسب سازگاری با تمامی اسکریپت ها همراه با دوتا تم اختصاصی و سازگاری با تمامی اسکریپت ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
razmjo 22 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام برات یه پیشنهاد دارم RAM: 6G Hard Disk: 500 GB CPU: 2 Core 3/5ghz Bandwidth: Unlimited Datacenter: Hetzner Network Port : 1 Gbps Guaranteed Dedicated IP(s) : 1 99.9% Uptime Guarantee 50,000 تومان ماهانه نصب و کانفینگ رایگان میباشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام دوستان میشه لطف کنید یک اطلاعات در مورد سرور مجازی برای سایت دانلودی معرفی کنیدمثلا رم سی پی یو ظرفیت حداقل ترافیک مورد نیاز روزانه اگه سرور مجازی مناسبی میشناسید معرفی کنید سلام لطفا ددر انتخاب سرور مجازی نهایت دقت رو کنین که فردا دچار مشکلی نشین دوست عزیز در هر صورت رم 1 2 هسته هارد 100 گیگ ترافیک : ناحدود برای شما کافیست خواستین هم در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 سلام لطفا ددر انتخاب سرور مجازی نهایت دقت رو کنین که فردا دچار مشکلی نشین دوست عزیز در هر صورت رم 1 2 هسته هارد 100 گیگ ترافیک : ناحدود برای شما کافیست خواستین هم در خدمتم ممنون قیمت هاتونو هم لطف کنید بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.