M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 سلام این جور کد نوشتن داخل مطالب افزونه خاصی میخواد ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 یه ادیتور دانلود کنید یا از مخزن وردپرس نصب کنید معمولا ادیتور های پیشرفته دارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 سلاماین جور کد نوشتن داخل مطالب افزونه خاصی میخواد ؟؟ سلام افزونه های زیادی هستن از جمله syntaxhighlighter. بفرمائید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 نصب کردم الان چطوری کار میشه کرد باهاش متوجه نمیشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 نصب کردم الان چطوری کار میشه کرد باهاش متوجه نمیشم هر افزونه ای اگه تو مخزن وردپرس باشه داکیومنت داره چک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 نصب کردم الان چطوری کار میشه کرد باهاش متوجه نمیشم بعد فعال کردنش عزیز در ادیتور شما ایکونش اضافه میشه که با کلیک روش میتونین ازش استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 نصب کردم الان چطوری کار میشه کرد باهاش متوجه نمیشم بعد فعال کردنش عزیز در ادیتور شما ایکونش اضافه میشه که با کلیک روش میتونین ازش استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 بعد فعال کردنش عزیز در ادیتور شما ایکونش اضافه میشه که با کلیک روش میتونین ازش استفاده کنین چیزی اضافه نشده فقط تو قسمت تنظیمات خود افزونه انگار میگه اینکارو باید انجام بدیم که فعال که من نمیفهمم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 به قسمت ویرایشگر قالب رفته و در قسمت هدر خود بعد از کد <head> کد زیر را قرار دهید : <meta id="syntaxhighlighteranchor" name="syntaxhighlighter-version" content="3.1.3" /> سپس در قسمت تنظیمات افزونه SyntaxHighlighter Evolved بروید و گزینه Reset to Defaults را بزنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.