A B A D A N 237 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام و خسته نباشید ممنون میشم یک افزونه بهم معرفی کنید که بتونم سطح حساب کاربری رو مدیریت کنم فارسی باشه بتونم حذف و اضافه کنم سطح کاربری ها رو واضح و ساده و بدون پیچیدگی باشه متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 خود وردپرس که داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در مرداد 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 خود وردپرس که داره نه نداره من حتی چند افزونه هم نصب کردم ولی خوب خارجی بودن و واضح نبودن و پیچیدگی بالایی داشتند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ / لطفا دقت کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. البته خود وردپرسم داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 اقا این افزونرو هم چک کنید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فکر کنم حرفه ای باشه و فارسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 افزونه access manager بسیار عالیه و هر هفته باگ هایی که از طرف کاربران بیشترین گزارش رومیده رو اصلاح و نسخه جدید میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.