smz9999 347 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام نظرتون رو درمورد این قالب میخوام بدونم ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. باکس روز پخش فیلم پنل حرفه ای و کامل بسیار کم حجم با سرعت لود عالیی ! سرعت لود گوگل 97% !!! امکان ایجاد بینهایت لینک دانلود با عنوان دلخواه طراحی واکنشگرا ، نمایش کامل و بدون مشکل در موبایل / تبلت و.. بدون نیاز به هیچگونه افزونه ( نه برای شماره صفحات ، نه برای تعداد بازدید مطالب ) جایگاه تبلیغات هدر جایگاه تبلیغات سایدبار جایگاه بتلیغات فوتر جایگاه شبکه های اجتماعی جایگاه پیام دلخواه و امکانات و ویژگی های دیگر... سرعت لود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام امیدوارم ناراحت نشید چون بلاخره از محصولات فروشگاهتون هست قالب جالی نیست هدر مناسبی نداره کاملا وسط چین نشده فونت مناسب نداره قابل رفع هستن ولی بصورت کلی به نظر من زیاد جذاب نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 درود فونت که کلا تعطیل گرافیک جستجو در سایت پایین محل تبلیغات ضعیف ستون های کمتر شرمنده من رک حرف میزنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام امیدوارم ناراحت نشید چون بلاخره از محصولات فروشگاهتون هست قالب جالی نیست هدر مناسبی نداره کاملا وسط چین نشده فونت مناسب نداره قابل رفع هستن ولی بصورت کلی به نظر من زیاد جذاب نیست درودفونت که کلا تعطیل گرافیک جستجو در سایت پایین محل تبلیغات ضعیف ستون های کمتر شرمنده من رک حرف میزنم ممنون از نظراتتون heart هنوز برای فروش قرار نگرفته ،فعلا در حال رفع ایرادای این چنینی هستم ! لطفا ایرادایی هم که میگیرن به جاش پیشنهاد هم بدین که چطوری بشه بهتر هست ! مثلا به نظرتون چه فونتی بهتر هست براش و...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 صد در صد فونت های AGOOGLE BYEKAN BHOMA ستون های تبلیغاتی با گرافیک بالا ستون ویدیوهای پرطرفدار کادر جستجو با گرافیک بالا ومتناسب با قالب بعد دسته هارو راست چین کنید سمت راست قرار بدید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خیلی خوبه برا ایده گرفتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 یسری تغییرات تو قالب دادم که میتونین مشاهده کنین ! فونت رو هم یکم تغییر دادم ولی زیاد جالب در نمیومد با فونت هایی که گفتین ! فعلا فونت tahoma رو گذاشتم ! خوشحال میشم بازم نظراتتون رو بشنوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 با سلام بهتر شده اما به نظرم قسمت هدر تا جدول بخش جالب نیست اگر جدول رو کوچیک تر کنید و کنارش یه باکس دیگه به کار ببرید فکر کنم بهتر باشه مثلاً تاپ ترین فیلم ها یا فیلم های بزودی میان پس زمینشم تغییر بدید جالب نیست اون جستجو هم فکر میکنم اضافس یه طوریه نا همخون شاید زیر جدول یا با کمی بیشرفته تر کردنش و گذاشتن در باکسی جدا جالب ترش کنه تو هدر بالا یه پس زمینه بهتر استفاده کنید (قسمت بالای منوی وسط) تصاویر پست ها خیلی دراز شدن اون دکمه ادامه / دانلود رنگ سبز جالب نیست یعنی مرسوم نیست نمیخوره تو قسمت اطلاعات فیلم تو پست ها به جای مربع های مشکلی کنارشون میتونید از آیکن های مرتبط استفاده کنید جالب تر خواهد شد باکس درخواست رنگش زیاد خوب نیست اگر یه آیکن مرتبط هم توش استفاده کنید بهتره باکس تبلیغات رو در مکان های مختلف به کار ببرید در بین نوشته ها در ادامه مطلب تو هدر و ..... در قسمت ابزارک ها باکس های پربیننده ترین / محبوبترین / و این طور چیزارو استفاده کنید با تصویر باشن بهتره همین نکان فکر میکنم بتونه کارتون رو خیلی بهتر کنه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 با سلامبهتر شده اما به نظرم قسمت هدر تا جدول بخش جالب نیست اگر جدول رو کوچیک تر کنید و کنارش یه باکس دیگه به کار ببرید فکر کنم بهتر باشه مثلاً تاپ ترین فیلم ها یا فیلم های بزودی میان پس زمینشم تغییر بدید جالب نیست اون جستجو هم فکر میکنم اضافس یه طوریه نا همخون شاید زیر جدول یا با کمی بیشرفته تر کردنش و گذاشتن در باکسی جدا جالب ترش کنه تو هدر بالا یه پس زمینه بهتر استفاده کنید (قسمت بالای منوی وسط) تصاویر پست ها خیلی دراز شدن اون دکمه ادامه / دانلود رنگ سبز جالب نیست یعنی مرسوم نیست نمیخوره تو قسمت اطلاعات فیلم تو پست ها به جای مربع های مشکلی کنارشون میتونید از آیکن های مرتبط استفاده کنید جالب تر خواهد شد باکس درخواست رنگش زیاد خوب نیست اگر یه آیکن مرتبط هم توش استفاده کنید بهتره باکس تبلیغات رو در مکان های مختلف به کار ببرید در بین نوشته ها در ادامه مطلب تو هدر و ..... در قسمت ابزارک ها باکس های پربیننده ترین / محبوبترین / و این طور چیزارو استفاده کنید با تصویر باشن بهتره همین نکان فکر میکنم بتونه کارتون رو خیلی بهتر کنه موفق باشید ممنون از نظرتون بازم تغییراتی توش میدم ببینم چجوری میشه ! اگر عکسی برا هدر دارین ممنون میشم بفرستین ، هرچی گشتم چیز خوبی ندیدم براش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 بله الان خوب شده خسته نباشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 بله الان خوب شده خسته نباشید سلامت باشی عزیز ممنون از نظر و کمکت ، بازم نظری بود خوشحال میشم بشنوم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 سلام این خلاصه داستان و محتوا رو از IMDB میگره عزیز ؟؟؟ یک رو فونت اون بخش هم کار کنی بهتر تر میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 هدر خوبی نذاشتی علیرغم زحمت زیادی که کشیدی فونتتم عوض کن ایران سنس بذار البته سایز کوچیکتر یه خورده شلوغ هم هست خلوت ترش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 سلام این خلاصه داستان و محتوا رو از IMDB میگره عزیز ؟؟؟ یک رو فونت اون بخش هم کار کنی بهتر تر میشه سلام نه ، خلاصه داستان که کلا نمیشه چون انگلیسی میشه اون موقع ! برای اطلاعات هم خواستم این کار رو بکنم ولی دو مورد پیش اومد که بیخیال شدم : میخواستم قالب از افزونه استفاده نکنه اصلا ! تو سرچ هایی که کردم یسریا گفته بودن افزونه های موجود بخاطر تحریما درست کار نمیدن !!! البته این افزونه نسخه جدیدش انگار درست کار میکنه و طراحش هم ایرانیه ! دارم روش کار میکنم ببینم چی میشه ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ---------------------------------------------------------- برای فونت هم اگر پیشنهادی دارین بگین ، فونهای b yekan و b homa و چندتا فونت دیگه رو امتحان کردم ولی خوب نشد ، ایران سنس که دوستمون گفت رو باید تست کنم ببینم چی میشه ! شما توی یکی از تاپیک ها گفته بودین قالب برای اموزشگاه میخواین ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 3، 1395 هدر خوبی نذاشتی علیرغم زحمت زیادی که کشیدی فونتتم عوض کن ایران سنس بذار البته سایز کوچیکتریه خورده شلوغ هم هست خلوت ترش کن به نظرت هدر چجوری بشه بهتره ؟ یکم تغیرت توش دادم چیزی بهش اضافه بشه شلوغ میشه چیزیم کم بشه خلوت میشه ، دوباره برگردوندمش روی همین ! حتما اون فونت رو تست میکنم ببینم چی میشه ! ممنون که گفتی !inlove چه چیزیش اضافس که کم کنم خلوت بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلامنه ، خلاصه داستان که کلا نمیشه چون انگلیسی میشه اون موقع ! برای اطلاعات هم خواستم این کار رو بکنم ولی دو مورد پیش اومد که بیخیال شدم : میخواستم قالب از افزونه استفاده نکنه اصلا ! تو سرچ هایی که کردم یسریا گفته بودن افزونه های موجود بخاطر تحریما درست کار نمیدن !!! البته این افزونه نسخه جدیدش انگار درست کار میکنه و طراحش هم ایرانیه ! دارم روش کار میکنم ببینم چی میشه ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ---------------------------------------------------------- برای فونت هم اگر پیشنهادی دارین بگین ، فونهای b yekan و b homa و چندتا فونت دیگه رو امتحان کردم ولی خوب نشد ، ایران سنس که دوستمون گفت رو باید تست کنم ببینم چی میشه ! شما توی یکی از تاپیک ها گفته بودین قالب برای اموزشگاه میخواین ؟ آره عزیز این افزونه طراحش ایرانی هسش در کل بهتون تبریک میگم عالی شده فقط بازم میگم روی فونت کمی کار کنین بله قالب برای اموزشگاه میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 آره عزیز این افزونه طراحش ایرانی هسش در کل بهتون تبریک میگم عالی شده فقط بازم میگم روی فونت کمی کار کنین بله قالب برای اموزشگاه میخوام ممنون عزیز فونت رو طبق نظر دوستمون به ایران سنس تغییر دادم خیلی بهتر شده ، دارم روی یسری چیزای دیگشم یه کارایی میکنم و با اون افزونه هماهنگش میکنم احتمالا تا شب تموم بشه وقتی تموم شد جایگزین پیشنمایش فعلی میکنم تا شما و بقیه دوستان ببینین ! امیدوارم مورد استقبال قرار بگیره ! ------------------------------------------------------------ این قالب قراره برسه دستم و ببینین اگر به کارتون میاد تا وقتی رسید بفرستم براتون : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 4، 1395 سلام مجدد به همه دوستان تغییراتی توی قالب ایجاد شد ، ممنون میشم باز ببینین و نظرتون رو بگین ! از جمله تغییرات : اضافه شدن باکس اخبار یا 'به زودی' همگام سازی با افزونه imdbi برای دریافت و نمایش مستقیم اطلاعات فیلم تغییر فونت !!! ( با تشکر از دوست عزیز @mzolfaghari71 برای پیشنهاد این فونت ) اضافه شدن تبلیغات میان پست ها تغییر رنگ یکسری المان ها و... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 باید بگم خسته نباشید عالی شده اما هنوز فکر می کنم این سرچ بالای جدول پخش ناهمخوانه به نظرم پس زمینه رو از منو وسط تا پایین سفید کن (منظور تا قسمت پست هاست که پس زمینه سفید هستش که یه تیکه بشه) و فقط برا هدر تصویر پس زمینه بزارید باید بهتر بشه این طوری تصاویر مطالب در صفحه اصلی رو هم درازیشو کم کنید خیلی دراز شده و بریخت اگر بتونید سرچ سایت رو به شکل تصویری که قرار دادم در بیاری به نظر عالی بشه و همچنین بخشی برای فیلم های پیشنهادی یا فیلم های تاپ یا فیلم های جدید مثل تصویر زیر میتونه قالب رو بهتر کنه تصویر فیلم های پیشنهادی : تصویر جعبه سرچ : این جعبرو زیر دوتا جدول پشخ هفتگی و بزودی بزاری خوبه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 باید بگم خسته نباشید عالی شدهاما هنوز فکر می کنم این سرچ بالای جدول پخش ناهمخوانه به نظرم پس زمینه رو از منو وسط تا پایین سفید کن (منظور تا قسمت پست هاست که پس زمینه سفید هستش که یه تیکه بشه) و فقط برا هدر تصویر پس زمینه بزارید باید بهتر بشه این طوری تصاویر مطالب در صفحه اصلی رو هم درازیشو کم کنید خیلی دراز شده و بریخت اگر بتونید سرچ سایت رو به شکل تصویری که قرار دادم در بیاری به نظر عالی بشه و همچنین بخشی برای فیلم های پیشنهادی یا فیلم های تاپ یا فیلم های جدید مثل تصویر زیر میتونه قالب رو بهتر کنه تصویر فیلم های پیشنهادی : تصویر جعبه سرچ : این جعبرو زیر دوتا جدول پشخ هفتگی و بزودی بزاری خوبه موفق باشید سلام ممنون از نظرات خوبت دوست عزیز امروز که تا شب درگیرم ،ایشالا شب اگه زنده بودم میشینم روش کار میکنم ببینم چی میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 درود بله الان میشه گفت یه قالب حرفه ای هست راستشو بخوای فونتش خوبه ها ولی عالی نشده این فونت خیلی رسمیه برای سایت فیلم اینا فک نکنم کار بده ا گوگل-یکان ترکیبی بزنی بنظرم بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 درودبله الان میشه گفت یه قالب حرفه ای هست راستشو بخوای فونتش خوبه ها ولی عالی نشده این فونت خیلی رسمیه برای سایت فیلم اینا فک نکنم کار بده ا گوگل-یکان ترکیبی بزنی بنظرم بهتره ممنون ولی امتحان کردم اون فونتارو ، توی این قالب یجوری بود ، اصلا جالب در نمیومد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 ممنون عزیزفونت رو طبق نظر دوستمون به ایران سنس تغییر دادم خیلی بهتر شده ، دارم روی یسری چیزای دیگشم یه کارایی میکنم و با اون افزونه هماهنگش میکنم احتمالا تا شب تموم بشه وقتی تموم شد جایگزین پیشنمایش فعلی میکنم تا شما و بقیه دوستان ببینین ! امیدوارم مورد استقبال قرار بگیره ! ------------------------------------------------------------ این قالب قراره برسه دستم و ببینین اگر به کارتون میاد تا وقتی رسید بفرستم براتون : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دستتون درد نکنه ممنون میشم رسید دستتون بهم بدین با هزینه اش الان هم بهتر شده قالبتون نسبت به روزای اول فقط باکس پیشنهادات فیلم رو بصورت سالایدر بزارین و گزینه ی می پسندم یا لایکم اضافه کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 باید بگم خسته نباشید عالی شدهاما هنوز فکر می کنم این سرچ بالای جدول پخش ناهمخوانه به نظرم پس زمینه رو از منو وسط تا پایین سفید کن (منظور تا قسمت پست هاست که پس زمینه سفید هستش که یه تیکه بشه) و فقط برا هدر تصویر پس زمینه بزارید باید بهتر بشه این طوری تصاویر مطالب در صفحه اصلی رو هم درازیشو کم کنید خیلی دراز شده و بریخت اگر بتونید سرچ سایت رو به شکل تصویری که قرار دادم در بیاری به نظر عالی بشه و همچنین بخشی برای فیلم های پیشنهادی یا فیلم های تاپ یا فیلم های جدید مثل تصویر زیر میتونه قالب رو بهتر کنه تصویر فیلم های پیشنهادی : تصویر جعبه سرچ : این جعبرو زیر دوتا جدول پشخ هفتگی و بزودی بزاری خوبه موفق باشید لطف کن ادرس سایتی که این امکاناتو داره بفرست برام یه چک کنم ببینم کی به کیه !meh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در مرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 کدوم امکانات رو ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 5، 1395 کدوم امکانات رو ؟ باکس جست و جو رو ! یکم باهاش کار کنم ببینم چجوریه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.