رفتن به مطلب

سرور مجازی ویندوز

AHF-victory

پست های پیشنهاد شده

سلام.دوستان میخوام سرور مجاز یگیرم و هاست ویندوز اوکی کنم یعنی بجای لینوکس ویندوز بززارم

وردپرس بدون مشکل نصب میشه؟همه چیش اوکی هست؟

خیلی از وردپرس های که نصب آسان دارن روی لینوکس نصب نمیشن میگن برای php هست,روی ویندوز نصب میشه؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

معمولا به مشکل بر میخورن

کی همچین حرفی زده بیا من سرور لینکوس بدم بهت از شیر مرغ تا جون ادمیزاد بریز توش برات بالا میاره تضمینی

لینک به دیدگاه

-_-

آخه مشکل اینجاست که من میخوام تعداد خیلی زیادی قالب نصب کنم(تغریبا قالب های فریش تم و بیگ تم را دارم) میخوام همه را نصب کنم ببینم کدام بکارم میاد و از همه دمو داشته باشم...

پس بهتره همون لینوکس نصب کنم -_-

لینک به دیدگاه

-_-

آخه مشکل اینجاست که من میخوام تعداد خیلی زیادی قالب نصب کنم(تغریبا قالب های فریش تم و بیگ تم را دارم) میخوام همه را نصب کنم ببینم کدام بکارم میاد و از همه دمو داشته باشم...

پس بهتره همون لینوکس نصب کنم -_-

هاستت قوی باشه لینکوس باشه میکشه

بدون مشکل

لینک به دیدگاه

سلام.دوستان میخوام سرور مجاز یگیرم و هاست ویندوز اوکی کنم یعنی بجای لینوکس ویندوز بززارم

خیلی از وردپرس های که نصب آسان دارن روی لینوکس نصب نمیشن میگن برای php هست,روی ویندوز نصب میشه؟

درود

میتونم به شما کمک کنم در تماس باشید.هم در سرور هم در هاست

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز توجه داشته باشید که استفاده از سرور لینوکس یا ویندوز به تنهایی کافی نیست و شما حتمی باید پنل مدیریتی مثل Cpanel یا DirectAdmin یا CloudDirect هم نصب بکنید تا کنترل پنل قابل استفاده از داشته باشید یا حداقل Xampp اورجینالی داشته باشید تا بتونید وب سرورش رو فعال بکنید

و تمام اینها نیازمند هزینه ای هستند بجز هزینه سرور

درخصوص کارایی ویندوز و لینوکس باید بگم که از نظر امنیتی ویندوز سرور از سطح امنیتی پایین تری برخوردار هست ( البته قابل رفع هست بگونه ای که میشه اتکر رو در لایه های اولیه امنیتی مسدود کرد )

ولی توجه داشته باشدی سرور لینکوس مناسب تر هست

چون هم سرعت بیشتری داره و هم در بارگذاری سریع تر هست و امنیت خود سیستم عامل خیلی بهتر و بیشتر ویندوز هست

حالا یکمم تبلیغ بکنیم cool

دصورتی که تمایل داشته باشید بهترین میزبانی برای این کار رو میتونم در اختیارتون قرار بدم با منابع کاملا اختصاصی ( سرویس هاست اشتراکی نیست )

پردازشگر از 1 هسته تا 24 هسته

رم از 128 مگابایت تا 16000 مگابایت

تنظیم مقدار هسته قابل استفاده از cpu در mysql

پهنای باند و تعداد بازدید در لحظه سفارشی

فضا تا 50 گیگابایت

کنترل پنل دایرکت ادمین

سرور ایران یا اروپا

بکاپ گیری روزانه

آپتایم 100%

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز توجه داشته باشید که استفاده از سرور لینوکس یا ویندوز به تنهایی کافی نیست و شما حتمی باید پنل مدیریتی مثل Cpanel یا DirectAdmin یا CloudDirect هم نصب بکنید تا کنترل پنل قابل استفاده از داشته باشید یا حداقل Xampp اورجینالی داشته باشید تا بتونید وب سرورش رو فعال بکنید

و تمام اینها نیازمند هزینه ای هستند بجز هزینه سرور

درخصوص کارایی ویندوز و لینوکس باید بگم که از نظر امنیتی ویندوز سرور از سطح امنیتی پایین تری برخوردار هست ( البته قابل رفع هست بگونه ای که میشه اتکر رو در لایه های اولیه امنیتی مسدود کرد )

ولی توجه داشته باشدی سرور لینکوس مناسب تر هست

چون هم سرعت بیشتری داره و هم در بارگذاری سریع تر هست و امنیت خود سیستم عامل خیلی بهتر و بیشتر ویندوز هست

حالا یکمم تبلیغ بکنیم cool

دصورتی که تمایل داشته باشید بهترین میزبانی برای این کار رو میتونم در اختیارتون قرار بدم با منابع کاملا اختصاصی ( سرویس هاست اشتراکی نیست )

پردازشگر از 1 هسته تا 24 هسته

رم از 128 مگابایت تا 16000 مگابایت

تنظیم مقدار هسته قابل استفاده از cpu در mysql

پهنای باند و تعداد بازدید در لحظه سفارشی

فضا تا 50 گیگابایت

کنترل پنل دایرکت ادمین

سرور ایران یا اروپا

بکاپ گیری روزانه

آپتایم 100%

درود

ماشاالله تبیلیغ

ایشون اگر سایت فیلم بزنه بهتره که سرور مجازی برای هاست دانلودش بگیره چون جایی ندیدم که هاست دانلود بده اونم با بکاپ یعنی گردن نمیگیرن وقت و هزینه میکنه برای سایت اما آخرش میگه پاک شد خودت بکاپ میگرفتی نظر بنده این است اول هاست سی پنل برای سایت بگیره و برای هاست دانلود از وی پی اس استفاده کنه در ضمن هاست لایت اسپید نباشه ngnix بهترین گزیته است سایت های بزرگی مثل فیس بوک سمت litespeed نرفتن !!!

لینک به دیدگاه

خب حتما باید کنترل پنل نصب کنن

پیشنهاد بنده این هست دایرکت نصب کنید

بعد اگر سرورتون معولی میخواد باشه نباید لایت اسپید باشه یعنی کسی حرفشو نداره منم تا حالا نصب نکردم ولی نصب بشه شاید روی سرور معمولی شما باید اپاچی یا انجین نصب کنید

خیر اگر سرورتون اس اس دی هست پیشنهاد میشه لایت اسپید بزنید این دو باهم مکمل میشن سرعتی بهت میدن میری رو ابرا

نیازی به بکاب گیری نیست سرور شما مجهز باشه اگر خودش بکاب میگیره

نمیخوام تبلیغ کنم ولی خواستی بهترین نوع سرور بدون قطعی حتی یک ثانیه از همه مهمتر سازگاری با تمامی اسکریپت ها بهت میدم

بازم سوالی بود بپرس راهنمایی میکنیم

لینک به دیدگاه

خب حتما باید کنترل پنل نصب کنن

پیشنهاد بنده این هست دایرکت نصب کنید

بعد اگر سرورتون معولی میخواد باشه نباید لایت اسپید باشه یعنی کسی حرفشو نداره منم تا حالا نصب نکردم ولی نصب بشه شاید روی سرور معمولی شما باید اپاچی یا انجین نصب کنید

خیر اگر سرورتون اس اس دی هست پیشنهاد میشه لایت اسپید بزنید این دو باهم مکمل میشن سرعتی بهت میدن میری رو ابرا

نیازی به بکاب گیری نیست سرور شما مجهز باشه اگر خودش بکاب میگیره

نمیخوام تبلیغ کنم ولی خواستی بهترین نوع سرور بدون قطعی حتی یک ثانیه از همه مهمتر سازگاری با تمامی اسکریپت ها بهت میدم

بازم سوالی بود بپرس راهنمایی میکنیم

درود

لایسنس دایرکت ادمین رایگان نصب می کنید ؟

اگر خیر

لایسنس رو چند میدی هر ماه ؟

مشخصات سرور+ لایسنس قیمت؟

لینک به دیدگاه

بله رایگان هستن

لایسنس اورجینال نصب میشه

خصوصی در ارتباط باشید عرض کنم

یا هم از طریق امضا تلگرام و.... در خدمتتون هستیم

لینک به دیدگاه

بله رایگان هستن

لایسنس اورجینال نصب میشه

خصوصی در ارتباط باشید عرض کنم

یا هم از طریق امضا تلگرام و.... در خدمتتون هستیم

نیاز ندارم

لینک به دیدگاه

نیاز ندارم

ما به زور به کسی سرور نمیدیم شما خواستی منم جوابتون رو دادم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ما به زور به کسی سرور نمیدیم شما خواستی منم جوابتون رو دادم

موفق باشید

من حوصله اسپم ندارم

من سرور نخواستم گفتم قیمت و مشخصات شما گفتی بیا خصوصی

من اصلا دایرکت ادمین رو قبول ندارم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

دوستان من سرور ویندوز برای اینکه تعداد زیاد بود گفتم...

سرور مجازی دارم ,اما میخوام به وب تبدیل کنمش

بله میدانم هزینه لایسنس و.. هست

سی پنل روی یکی از هاست هام بود نشد نصب آسان استفاده کنم

امادایرکت ادمین راحت نصب شد...

-

یه سوال دیگه که شاید تکراری باشه,حالا اگر من نخوام اصلا هی دیتا بیس و.. بسازم

کلا یه وردپرس نصب کنم,بقیه قالب ها را نصب آسان انجام بدم اما از یک دیتابیس

مثل سایت های مختلفی که دمو از قالب نشان میدن,مطمئنن برای هرکدام نمیان نصب کنن دیگه

ممنون میشم بگید چه طوری چند بار پرسیدم اما متوجه نمیشم چه طوری دقیقا

اسکریپت و اچ تی ام ال را یک کاری میکنم ,اما وردپرس میخوام نصب کنم همه را باهم چه کار کنم؟

همه هم نصب آسان باشه نمیخوام خودم نصب کنم(چون میخوام محتوا داخلش هم ریخته بشه)

لینک به دیدگاه

• سلام

• دوست خوبم در هاست ویندوزم میتونین نصب کنین بدون مشکل

• اما اگر فرمودین استیال های زیادی میخواهید نصب کنید و ... نیزای به سرور هم نیس هاست قوی نیاز داره - خواسین میتونم بتون بدم

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...