saeed74 0 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام، ببخشید داخل خود سایت به آدرس زیر: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این قالب قرار داده شده. میخاستم ببینم کسی نسخه جدیدوش رو داره؟ خودم سعی کردم با IDM Site Grabber دانلود کنم از تو preview سایت themeforest اما نشد! این نسخه داخل سایت هم خوبه ولی یکم باگای کوچیک داره. خیلی قالب زیابیی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام جدیدترین نسخه ای که توی سایتای خارجی هم هست همینه نسخه 1.4.2 !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 سلام، ببخشید داخل خود سایت به آدرس زیر: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این قالب قرار داده شده. میخاستم ببینم کسی نسخه جدیدوش رو داره؟ خودم سعی کردم با IDM Site Grabber دانلود کنم از تو preview سایت themeforest اما نشد! این نسخه داخل سایت هم خوبه ولی یکم باگای کوچیک داره. خیلی قالب زیابیی هست میشه باگاشو بگین بفهمیم مام ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 درود نسخه قالب همینه فعلا درضمن اکثر قالب های رایگان ودانلودی باگ دارن شما هم باگ های این قالب رو عرض کنید مام در جریان باشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed74 0 ارسال شده در مرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 6، 1395 این قالب بصورت خود جوش از rtl هم پشتیبانی میکنه اما تو این حالبت بسیاری از قسمت ها بهم میریزه مثل منوی های هدر یا صفحه خرید و... البته با تسلط نصفه نیمه به css html اوکیه میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.