gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در مرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 1، 1395 عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی دوستان ، بنده درخواست کد پاپ آپ قوی دارم ، که درصد باز شدنش بالا باشه ، لطفا یک کد به من بدید ، بدون کپی رایت و... با احترام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 1، 1395 درود خدمت شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 1، 1395 درود آیا افزونه ای برای باز شدن پنجره پاپ آپ هست که این ویژگی ها رو داشته باشه؟ زیر صفحه باز بشه و بشه موقعیت دهی و سایزشو تعیین کنی مثل همین 20 اسکریپت که به محض کلیک چند پنحره new tab و چند new window باز میشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 1، 1395 عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی دوستان ، بنده درخواست کد پاپ آپ قوی دارم ، که درصد باز شدنش بالا باشه ، لطفا یک کد به من بدید ، بدون کپی رایت و...با احترام. خدمت شما <script>// code by www.moisrex.rozblog.comfunction setCookie(c_name,value,exdays){var exdate=new Date();exdate.setDate(exdate.getDate() + exdays);var c_value=escape(value) + ((exdays==null) ? "" : "; expires="+exdate.toUTCString());document.cookie=c_name + "=" + c_value;}function getCookie(c_name){var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";");for (i=0;i<ARRcookies.length;i++) { x=ARRcookies[i].substr(0,ARRcookies[i].indexOf("=")); y=ARRcookies[i].substr(ARRcookies[i].indexOf("=")+1); x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,""); if (x==c_name) { return unescape(y); } }}function goherebymoisrex(){ var moisrexrozblogcom=getCookie("codebymoisrex"); if (moisrexrozblogcom!=null && moisrexrozblogcom!=""){} else{ window.open('http://moisrex.rozblog.com','','toolbar=no,directories=no,menubar=no,scrollbars=yes'); setCookie("codebymoisrex",moisrexrozblogcom,1); }}document.onclick=goherebymoisrex;</script> جهت ابزارشم از خود بیست اسکریپت استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 1، 1395 در مورد این کد تابع لود کلیک اول رو چطور جایگزین بادی کنیم یک مقدار مبهم است لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در آبان 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 19، 1395 کد اولی رو بعد از head میزارین عزیز و body مربوط در همون صفحه ی هد رو بجاش اینروئ بزارین <bodyonClick="loadPopup()"> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.