shervin.s 2 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 با سلام بنده قصد دارم تا خبرنامه ای شبیه خبرنامه های دیجی کالا برای وبسایت خود ایجاد کنم، می خواستم بدونم ، چه افزونه ای رو پیشنهاد می دین که کامل باشه و بشه با شخصی سازی در کدهای اچ تی ام ال سمپل هاش به صفحه بندی دلخواه دست پیدا کرد. و همچنین در سایت بامیلو برای اطلاع کاربران از تازه ها و تخفیف هاش از گزینه ی تفکیک جنسیتی استفاده کرده ، البته اون از وردپرس استفاده نکرده ، ولی می خواستم بدونم که با چه افزونه ای در وردپرس میشه به اون ویژگی دست پیدا کرد. من تنها چیزی که از سورسش تونستم در بیارم این بود osh newsletter cms . با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلام دوست عزیز تفکیک جنسیتی بسته به دسته کاربران هست بامیلو پاشده از روی عضویت کاربرانش کاربران رو به دو دسته مذکر و مونث تقسیم کرده درخصوص ارسال خبرنامه هم افزونه newsletter به نظر من که خیلی عالی و کامل هست اما درخصوص این که میخواید قالب مورد نظرتون رو داشته باشه هم قالب آماده هست هم میتونید قالب ایمیل مورد نظرتون رو سفارش بدید یا کپی بکنید ( این خصوص با هزینه توافقی خدمتتون هستم برای html قالب ایمیل مورد نظرتون ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در تیر 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلامدوست عزیز تفکیک جنسیتی بسته به دسته کاربران هست بامیلو پاشده از روی عضویت کاربرانش کاربران رو به دو دسته مذکر و مونث تقسیم کرده درخصوص ارسال خبرنامه هم افزونه newsletter به نظر من که خیلی عالی و کامل هست اما درخصوص این که میخواید قالب مورد نظرتون رو داشته باشه هم قالب آماده هست هم میتونید قالب ایمیل مورد نظرتون رو سفارش بدید یا کپی بکنید ( این خصوص با هزینه توافقی خدمتتون هستم برای html قالب ایمیل مورد نظرتون ) با سلام خدمت شما دوست عزیز درخصوص تفکیک جنسیتی که شما فرمودید که به دو دسته تقسیم میکنه، در وردپرس هم میشه چنین کاری کرد یا خیر؟ در خصوص خبرنامه با قالب html اختصاصی ،اگر شما لطف کنی و قالب رو طراحی کنی یه سبک قالب میشه ولی من می خوام مثل دیجی کالا هر بار با سبک های مختلف و دیتاهای مختلف اطلاعات رو ایمیل کنم برای کاربران، خواستم ببینم روی همین افزونه ی newsletter که فرمودید میشه قالب های متعدد تعریف کرد یا خیر ؟ درواقع نمی خوام خبرنامه معطوف به اخبار باشه ، می خوام که محصولاتی که در وبسایت ارائه داده میشه هم ، گلچینی ازشون در خبرنامه گنجانده بشه. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 دیجی کالا ایمیلی برای بنده نمیفرسته ایمیل هایی هم که میفرسته یک استایل هستن ولی شما میتونید برای هر کار یک قالب داشته باشید مثلا خبرهاتونو داخل یک طراحی و محصولاتتون رو در یک طراحی ارسال کنید اما درخصوص newsletter این افزونه قابلیت گروه بندی کاربران رو داره مثلا گروه مونث و مذکر یا گروه جواب و کودک شما میتونید بصورت جداگانه برای هر گروه ایمیل ارسال کنید و همینطور قابلیت مانیتور کردن ایمیل ها وجود داره و کلیک هارو میتونید ببینید و حتی این که توسط چه شخصی کلیک شدن درخصوص قالب هم شما در این افزونه میتونید برای هر ارسال از یک قالب استفاده بکنید (البته این بصورت پیشفرض خودش اینجوری تعریف شده که هر ایمیل قالب جدید براش بسازی )) مثلا شما ایمیل خبرنامه میسازی یه قالب میتونی ویرایشش بکنی دوباره بفرستی میتونی قالب جدید بسازی ایمیل بفرستی پیشنهاد میکنم یه تست ازش بگیری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در تیر 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 دیجی کالا ایمیلی برای بنده نمیفرستهایمیل هایی هم که میفرسته یک استایل هستن ولی شما میتونید برای هر کار یک قالب داشته باشید مثلا خبرهاتونو داخل یک طراحی و محصولاتتون رو در یک طراحی ارسال کنید اما درخصوص newsletter این افزونه قابلیت گروه بندی کاربران رو داره مثلا گروه مونث و مذکر یا گروه جواب و کودک شما میتونید بصورت جداگانه برای هر گروه ایمیل ارسال کنید و همینطور قابلیت مانیتور کردن ایمیل ها وجود داره و کلیک هارو میتونید ببینید و حتی این که توسط چه شخصی کلیک شدن درخصوص قالب هم شما در این افزونه میتونید برای هر ارسال از یک قالب استفاده بکنید (البته این بصورت پیشفرض خودش اینجوری تعریف شده که هر ایمیل قالب جدید براش بسازی )) مثلا شما ایمیل خبرنامه میسازی یه قالب میتونی ویرایشش بکنی دوباره بفرستی میتونی قالب جدید بسازی ایمیل بفرستی پیشنهاد میکنم یه تست ازش بگیری تعدادی از استایل هایی که برای بنده از طرف دیجی کالا فرستاده شده را براتون می فرستم: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در خصوص اون تفکیک هم ، آیا استایلی داره که بشه بعد از تعریف تفکیک جنسیتی مثل بامیلو مثلا" در قسمتی از قالب وبسایت ازش استفاده کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 تمام این ایمیل هایی که دادید یکی بودن تنها تفاوت محتوای اونها بود داخل یکی فقط محصول بود داخل یکی یه تصویر بزرگ فوتبالی هم قرار داده بود . ولی در کل از یک قالب ( استایل / html ) برای ایمیل هاش استفاده کرده بود درخصوص تفکیک و قالب متوجه منظورتون نشدم اگر میخواید برای مرد ها قالب خاکستری بفرستید برای خانم ها قالب صورتی بله میشه و هیچ مشکلی ندارید ولی اگر منظور دیگه ای دارید شفاف تر بگید که ممتوجه بشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 تمام این ایمیل هایی که دادید یکی بودن تنها تفاوت محتوای اونها بود داخل یکی فقط محصول بود داخل یکی یه تصویر بزرگ فوتبالی هم قرار داده بود . ولی در کل از یک قالب ( استایل / html ) برای ایمیل هاش استفاده کرده بود درخصوص تفکیک و قالب متوجه منظورتون نشدم اگر میخواید برای مرد ها قالب خاکستری بفرستید برای خانم ها قالب صورتی بله میشه و هیچ مشکلی ندارید ولی اگر منظور دیگه ای دارید شفاف تر بگید که ممتوجه بشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در تیر 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 تمام این ایمیل هایی که دادید یکی بودنتنها تفاوت محتوای اونها بود داخل یکی فقط محصول بود داخل یکی یه تصویر بزرگ فوتبالی هم قرار داده بود . ولی در کل از یک قالب ( استایل / html ) برای ایمیل هاش استفاده کرده بود درخصوص تفکیک و قالب متوجه منظورتون نشدم اگر میخواید برای مرد ها قالب خاکستری بفرستید برای خانم ها قالب صورتی بله میشه و هیچ مشکلی ندارید ولی اگر منظور دیگه ای دارید شفاف تر بگید که ممتوجه بشم نه دقیقا" منظورم همین بود و فقط می خواستم ببینم نوع نمایشش در قالب چطوری میشه. خب الان اگر بخوام اون قالبی رو که به صورت html طراحی کردم با اطلاعاتی که در وبسایت مدنظرم هست لینک کنم تا برای کاربران بفرستم باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.