AHF-victory 5 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلام.دوستان من از طریق لاگین ادمینی میتوانم سایت را ببینم اما کاربر نمیتواند و سایت را قطع نشان میدهد. ووکامرس دارم,از کجا مشکل را حل کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در تیر 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 مشکل از افزونه فروشندگان وکامرس هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این سایشه,فارسی هم هست غیرفعال کردم درست شد,چه کار کنم الان تا مشکل رفع شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 چه اروری دریافت می کنین ؟؟ یک بار httacsses خودتون ویرایش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در مرداد 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 چه اروری دریافت می کنین ؟؟ یک بار httacsses خودتون ویرایش کنین چه طوری ویرایش کنم؟یعنی چه بزارم؟ ارور خاصی نیست,وارد قسمت عضویت میشه که اونم بالا نمیاد(یعنی لینکش اشتباس,لینک صحیح میزم وارد نمیشه) ارور نیست,کلا داون میشه سایت /my-account-2/ این لینک عضویت هست اما وارد : my-account میشه که اینم چیزی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 درود از افزونه All in One WP Security & Firewall استفاده میکنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در مرداد 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 دروداز افزونه All in One WP Security & Firewall استفاده میکنید؟ سلام نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 چه طوری ویرایش کنم؟یعنی چه بزارم؟ارور خاصی نیست,وارد قسمت عضویت میشه که اونم بالا نمیاد(یعنی لینکش اشتباس,لینک صحیح میزم وارد نمیشه) ارور نیست,کلا داون میشه سایت /my-account-2/ این لینک عضویت هست اما وارد : my-account میشه که اینم چیزی نداره فایل فوق رو تغییر نام دهین یک بار دوست عزیز تست کنین و سپس پوشه ی افزونه رو تغییر نام بدین / اگر نشد اطلاعت بفرسین براتون بررسی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 پوشه افزونه هاتونو تغییر نام بدین و مجددا تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.