رفتن به مطلب

اکانت در whmcs

tgabox

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان من اسکریپت رو نصب کردم که فقط توش بتونم اکانت بفروشم یعنی فقط یوزر و پسورد حالا من تو WHMCS محصول اضافه کردم قیمتم گذاشتم همه چی حله فقط موندم چیو بزنم که فیلدی باز شه من یوزر و پسوردارو اونجا وارد کنم مشتری به محض خرید اتوماتیک بفرسته بهش مثل فریر یا اصلا اگر میشه پلاگینی واسه فریر هست که همکار ثبت نام کنه و بعد تمامی خریداش توش ثبت بشه و بتونه تیکت بزاره واسه ما یا من باید رو همین اسکریپت WHMCS کار کنم؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

موجودی محصولات رو باید 1 بذارید برای فروش اکانت ( تا هربار به یک خریدار فروخته بشه )

برای این که یوسر و پسورد رو بدید / تب افزودنی ها همونجا که محصول رو اافه میکنید قابلیت آپلود فایل هست

یوسر و پسوردتون رو بذارید داخل فایل تکست اپلود کنید

بعد از خرید و پرداخت فایل برای دانلود در دسترس مشتریتون قرار میگیره

اگرم میخواید بر فرض مصال فریر استفاده بکنید

میتونید در کنارش یه تیستم تیک و پشتیبانی هم نصب و استفاده بکنید

لینک به دیدگاه

موجودی محصولات رو باید 1 بذارید برای فروش اکانت ( تا هربار به یک خریدار فروخته بشه )

برای این که یوسر و پسورد رو بدید / تب افزودنی ها همونجا که محصول رو اافه میکنید قابلیت آپلود فایل هست

یوسر و پسوردتون رو بذارید داخل فایل تکست اپلود کنید

بعد از خرید و پرداخت فایل برای دانلود در دسترس مشتریتون قرار میگیره

اگرم میخواید بر فرض مصال فریر استفاده بکنید

میتونید در کنارش یه تیستم تیک و پشتیبانی هم نصب و استفاده بکنید

مهندس من نتونستم این محلی که شما میگین رو پیدا کنم میشه مسیر رو به انگلیسی بگین برم پیدا کنم من در قسمت Module settings نمیدونم کدوم مدل رو انتخواب کنم تا نوت آپلود کنم . در ضمن برای هر یوزر یک بار باید آپلود کنم؟ کلی وقت میبره. من بفقط به خاطر این اومدم تو این اسکریپت که تاریخچه خرید رو برای مشتری در پنلش ثثبت میکنه همین . نمیخوام

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من اسکریپت رو نصب کردم که فقط توش بتونم اکانت بفروشم یعنی فقط یوزر و پسورد حالا من تو WHMCS محصول اضافه کردم قیمتم گذاشتم همه چی حله فقط موندم چیو بزنم که فیلدی باز شه من یوزر و پسوردارو اونجا وارد کنم مشتری به محض خرید اتوماتیک بفرسته بهش مثل فریر یا اصلا اگر میشه پلاگینی واسه فریر هست که همکار ثبت نام کنه و بعد تمامی خریداش توش ثبت بشه و بتونه تیکت بزاره واسه ما یا من باید رو همین اسکریپت WHMCS کار کنم؟

• فروش اکانت در whmcs کمی سخت هس دوست عزیز و بهتره بیخیالش بشین / بهترین گذینه میتونه فریز باشه براتون

لینک به دیدگاه

مهندس من نتونستم این محلی که شما میگین رو پیدا کنم میشه مسیر رو به انگلیسی بگین برم پیدا کنم من در قسمت Module settings نمیدونم کدوم مدل رو انتخواب کنم تا نوت آپلود کنم . در ضمن برای هر یوزر یک بار باید آپلود کنم؟ کلی وقت میبره. من بفقط به خاطر این اومدم تو این اسکریپت که تاریخچه خرید رو برای مشتری در پنلش ثثبت میکنه همین . نمیخوام

به روایت تصویر

d4d8-2016-07-20-18-43-55.jpg

3824-2016-07-20-18-44-37.jpg

فقط فراموش نکنید که برای فروش

باید به ازای هر اکانت یک محصول ایجاد کنید تا یک اکانت به دو نفر فروخته نشه ( البته درصورتی که میخواید آنی تحویل مشتری داده بشه در غیر این صورت نیاز نیست هر اکانت یک محصول بکنید و پس از مشاهده سفارش از بخش پشتیبانی میتونید اطلاعات سرویس رو بهش بدید )

ولی اگر میخواید هر اکانت یک محصول کنید از بخشی که قیمت میذارید تعداد مشخص کنید

زیر قیمت گذاری یک تیک هست اونو بیخیال

مقدار اولی که 0 هست تعداد محصول هست 0 بینهایته برای یکی شدن اونو 1 قرار بدید

مقدار دوم مقدار روز محصول هست

اینو بیخیال ولی اگه میخوای بعد روز مشخصی بعد از خرید محصول از داخل لیست سفارشات کاربر حذف لشه تعداد روزتو بذار

لینک به دیدگاه

متوجه نشدم از چی؟ میشه توضیح بدین منظورتون رو نفهمیدم

میگن از افرونه edd استفاده بکنید که برای فروش فایل هست

سیستم وردپرس / افزونه edd

• فروش اکانت در whmcs کمی سخت هس دوست عزیز و بهتره بیخیالش بشین / بهترین گذینه میتونه فریز باشه براتون

اگر میخواید پروکـــســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بفروید یا چیز مشابه همون پیشنهاد میکنم whmcs استفاده نکنید چون کار خودتون رو زیاد میکنید

سیستم های فروش کارت شارژ و اکانت بهتره چون خودشون برای این کار طراحی شدن

لینک به دیدگاه

یه سایت وردپرسی نصب کنید

سپس افزونه edd نصب کنید

اموزش تصویری هم داره اسونم هست

لینک به دیدگاه

یه سایت وردپرسی نصب کنید

سپس افزونه edd نصب کنید

اموزش تصویری هم داره اسونم هست

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...