zaker 0 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلام خسته نباشید . من قالب فروشگاهی ترنج رو از سایت 20script دانلود و در وردپرس نصب کردم ولی قسمت قیمت و مطالب سایت رو صفحه اصلی نیاورد . لطفا یکی راهنمایی کنه چطور نصب کنم که همه امکاناتش بیاد ممنون . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ لطفا دقت کنین / خوش اومدین از بخش تنظیمات استایل و برگه ها باید اقدام به نصب کنین ادرس محل نصب لطفا ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zaker 0 ارسال شده در تیر 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 مگه از قسمت نمایش / افزودن قالب جدید . نباید قالب ترنج رو نصب کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سلام بله از همون بخش هس عزیز اما تنظیماتی داره که باید از بخش تنظیمات قالب یا برگه ها اقدام به فعالسازی کنین و از بخش ابزارک ها هم چینش امکانات کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zaker 0 ارسال شده در تیر 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 رمز وردپرس رو براتون بفرستم این قالب رو برام تنظیم کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 بفرستید اطلاعات رو موردی نداره . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.