power_meisam 1 ارسال شده در تیر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 1395 سلام افزونه Yoast SEO رو نصب کردم، پیغام زیر رو داده : خطاهای خود را از دست ندهید: اتصال به کنسول جستجو در گوگل شد. اینو میزنم نوشته زیر میاد در صفحه جدید: نمایۀ جاری:نمایههیچ نمایه ای یافت نشدتعیین هویت مجدد با گوگل این چیه ؟ تعیین مجدد رو هم میزنم به اکانت گوگل هم وصل میشه و کد رو دوباره وارد می کنم همینه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در تیر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 1395 این مشکل من هم هست کد گوگل رو هم گذاشتم باز قبول نکرد اگه کسی میدونه کمک کنه جز این که کد گوگل رو وارد کنیم باید کار دیگه ای هم باید بکنیم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 28، 1395 سلامافزونه Yoast SEO رو نصب کردم، پیغام زیر رو داده : خطاهای خود را از دست ندهید: اتصال به کنسول جستجو در گوگل شد. اینو میزنم نوشته زیر میاد در صفحه جدید: نمایۀ جاری:نمایههیچ نمایه ای یافت نشدتعیین هویت مجدد با گوگل این چیه ؟ تعیین مجدد رو هم میزنم به اکانت گوگل هم وصل میشه و کد رو دوباره وارد می کنم همینه ! این مشکل من هم هست کد گوگل رو هم گذاشتم باز قبول نکرد اگه کسی میدونه کمک کنه جز این که کد گوگل رو وارد کنیم باید کار دیگه ای هم باید بکنیم؟ شما قبل از هر کاری باید سایت خودتون رو در بخش Search Console گوکل وب مستر ثبت کنین و سپس نقشه ی سایتتون رو متصل نمائین بعد اون اقدام به انالیز و شناسایی لینک خودتون به افوزنه رو انجام بدین و هویت سایتتون رو به گوگل وب مستر شناسایی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 سعی کنید با فیلتر شکن این کارو انجام بدین چون بخشی از ثبت اطلاعات میره برای سرور های محدود شده ایران از طرف گوگل و با اینکه پیغام موفقیت آمیز بودن رو میزنه ولی باز هم موقع فراخوانی خطا میده چون اطلاعات به درستی ثبت نشدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.