m1410 196 ارسال شده در تیر 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 1395 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان یه مشکل در مورد درونریزی در وردپرس داشتم میخواستم کمکم کنید فایل درون ریز رو وقتی وارد وردپرس میکنم و اپلود میشه میره برای خارج شدن فایل ها، تهش بهم می گه "میخواهید این کار را انجام دهید؟ " منظور چی هستش و مشکل از کجاست ؟ چه چیزی رو باید تغییر بدم تا مشکل حل بشه ؟ این موضوع رو یاد آور میشم که فایل درونریز به طور کامل آپلود میشه و حجم آپلود وردپرس 2 گیگ هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 1395 این یک حالت ایمنی هست میخواد شما رو خیال راحت بکنه که در هوشیاری کامل این عمل رو انجام دادید هیچ مشکلی وجود نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 26، 1395 الان مشکل چیز دیگری است فایل به طور کامل درون ریزی میشه اما در اخر که میرم چک میکنم یا تصاویر نیمده یا مطالب مشکل چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 1395 الان مشکل چیز دیگری استفایل به طور کامل درون ریزی میشه اما در اخر که میرم چک میکنم یا تصاویر نیمده یا مطالب مشکل چیه ؟ فایل تصاویر دلیلش این هسش که شما فایل هارو منتقل نکردین به هاست فقط اطلاعات رو استخراج کردین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 29، 1395 در برخی موارد فایل های همنام وجود دارند که در ورژن پایین تر وردپرس این مورد رو من مشاده کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.