رفتن به مطلب

سئو رایگان 5 وبلاگی که اول بگن

mojtabao121

پست های پیشنهاد شده

سئو رایگان 5 وبلاگی که اول بگن

با عرض سلام و خسته نباشید

5 وبلاگ اول که پیام بدن رو به صورت رایگان سئو میکنیم

viara.ir سایت ما هست و به تازگی شروع کردیم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

عزیز دو روز صبر کن بعد بگو نبود ؟!

در ضمن توی انجمنی که در مورد سایت و اسکریپته انتظار داری چند نفر وبلاگ داشته باشن ؟

موفق باشی

لینک به دیدگاه

اگر سئوی وبسایت انجام میدید 5 تا ک سهله 50 تا سایت فقط خودم بهت میدم ولی وبلاگ هم همونطور ک دوستمون گفتن دیگه کسی نمیره سمتش : )

لینک به دیدگاه

سلام و عرض خسته نباشید

اول تشکر می کنم از ادمین های محترم ، واقعا وب سایت قوی را ارائه کردند ، با توجه به اینکه بیش از نود درصد از صفحات فارسی ایجاد شده در اینترنت متاسفانه فاقد بار علمی و ارزش صرف وقت دارند اما سایت شما مدتهاست که برای من که یک طراح وب هستم یه سورس قابل اعتماد و جامع است و اما دوم وبلاگ :

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

وب سایت :

درضمن من نیاز به بهینه سازی داره سایتم و اگه بتونید کمکم کنید ، میتونم تو زمینه شبکه های اجتماعی براتون یه کارایی بکنم ، مثلا یه روزه folower های اینستاگرام شما رو به 1K+ برسونم و البته تمام اکانت ها واقعی است و برای افراد عادی ایرانی که اکثرا(+90%) هم فعال هستند، یعنی در اصل من برای شما شرایطی فراهم میارم که صفحه شما به کاربران زیادی برای پیگیری پیشنهاد بشه و تا مثلا 10000 نفر فالوور نگیرید این روال ادامه پیدا کنه . در فیس بوک هم یه کارایی می کنم (در حدود 1000 تا ) اما در اینستاگرام دستم خیلی باز تره .

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز دو روز صبر کن بعد بگو نبود ؟!

در ضمن توی انجمنی که در مورد سایت و اسکریپته انتظار داری چند نفر وبلاگ داشته باشن ؟

موفق باشی

داداش سئو سایت رو نمیشه دگ رایگان انجام داد هزینه ی خودشو داره

لینک به دیدگاه

سلام و عرض خسته نباشید

اول تشکر می کنم از ادمین های محترم ، واقعا وب سایت قوی را ارائه کردند ، با توجه به اینکه بیش از نود درصد از صفحات فارسی ایجاد شده در اینترنت متاسفانه فاقد بار علمی و ارزش صرف وقت دارند اما سایت شما مدتهاست که برای من که یک طراح وب هستم یه سورس قابل اعتماد و جامع است و اما دوم وبلاگ :

وب سایت :

درضمن من نیاز به بهینه سازی داره سایتم و اگه بتونید کمکم کنید ، میتونم تو زمینه شبکه های اجتماعی براتون یه کارایی بکنم ، مثلا یه روزه folower های اینستاگرام شما رو به 1K+ برسونم و البته تمام اکانت ها واقعی است و برای افراد عادی ایرانی که اکثرا(+90%) هم فعال هستند، یعنی در اصل من برای شما شرایطی فراهم میارم که صفحه شما به کاربران زیادی برای پیگیری پیشنهاد بشه و تا مثلا 10000 نفر فالوور نگیرید این روال ادامه پیدا کنه . در فیس بوک هم یه کارایی می کنم (در حدود 1000 تا ) اما در اینستاگرام دستم خیلی باز تره .

• سلام

• در خدمتم دوست عزیز برای بهعینه سازی و سئو وبلاگ شما در قبال کاراینستاگرام از شما

• در خصوصی در ارتباط باشین

لینک به دیدگاه

سئوی سایت وردپرسی انجام میدم بدون هزینه ولی فقط مشکلاتشو میگم چون وقت ندارم تک تکشون رو اصلاح کنم و تا زمانی که بالای 90 باشید در خدمتتون هستم

فقط 10 سایت اول پ خ بدن جواب داده میشه

تاکید میکنم سایت وردپرسی

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...