رفتن به مطلب

مشکل سوال در مورد شیوه های نوین تبلیغاتی

gholamreza-alipoor

پست های پیشنهاد شده

سلام و درود به همه ی دوستان عزیز بیست اسکریپتی !

چه شیوه های پیشنهادی موفق برای تبلیغات از جانب شما چی هستش ؟ که در عین هزینه ی کمتر ، بازدهی بالایی داشته باشه ، لطفا از اونایی که مطمئن هستید ، پیشنهاد بدید!

با احترام.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما اول بفرمایید تو چه موردی هست تا بعد چون بستگی به اون محصول و خدمتی که ارائه میدین شیوه تبلیغاتی رو بررسی می کنن . اگه هاستینگ رو منظورتون هست که باید جامعه هدف رو پیدا کنید مثلا انجمن های پشتیبانی و گفتگو در این رابطه یا لااقل نزدیک به این داستان رو پیدا می کنید و حالا یا از مدیر سفارش تبلیغ می گیرید و یا توی قسمت معرفی سرویس اضافه می کنید و مرحله دوم ارائه سرویس های پرقدرتتو با قیمت مناسب هست که خودش تبلیغ عالی برای کارتون میشه . یک راه دیگه ای که دارین ارائه سیستم همکاری در فروش . حالا میگم بسته به نوع فعالیتتون باید برای بازاریابی و تبلیغات تصمیم بگیرید

لینک به دیدگاه

شما اول بفرمایید تو چه موردی هست تا بعد چون بستگی به اون محصول و خدمتی که ارائه میدین شیوه تبلیغاتی رو بررسی می کنن . اگه هاستینگ رو منظورتون هست که باید جامعه هدف رو پیدا کنید مثلا انجمن های پشتیبانی و گفتگو در این رابطه یا لااقل نزدیک به این داستان رو پیدا می کنید و حالا یا از مدیر سفارش تبلیغ می گیرید و یا توی قسمت معرفی سرویس اضافه می کنید و مرحله دوم ارائه سرویس های پرقدرتتو با قیمت مناسب هست که خودش تبلیغ عالی برای کارتون میشه . یک راه دیگه ای که دارین ارائه سیستم همکاری در فروش . حالا میگم بسته به نوع فعالیتتون باید برای بازاریابی و تبلیغات تصمیم بگیرید

برای درگاه واسط پرداخت.

لینک به دیدگاه

برای درگاه واسط پرداخت از نظر باید از دو سبک تبلیغات استفاده کنید یکی درون سازمانی و برون سازمان (تعریف خودم ) درون سازمانی به این صورت که یک جشنواره رایگان برگزار می کنید یا به ازای معرفی هر فرد یک پنل ویزه و یا با کارمزد کمتر به مشتری میدین یکی دیگه از سیستم بازاریابی درون سازمانی اینه که با کارکنان تون طوری رفتار کنید که حس وفاداری اونا بالاتر بره به طوری که کار رو از خودشون بدونن و خود به خود تبلیغات رو انجام میدن . حالا ما فرض رو بر این میزارم که افراد سیستم شما یا شریک اند یا از خودتونن که اونا خودشون یکی از عامل های خوب برای بالا بردن تاثیر تبلیغات و جلب مشتری هست . حالا کار شما چون توی اینترنت عمده فعالیت شما تعریف شده پس تبلیغات میدانی زیاد جالب نیست جواب میده اما برای اون میزان هزینه ای که انجام میدین اون جواب رو نمی گیرین . به نظر من شما یکی از جامعه هدف های بزرگ شما کسانی هستند که کسب و کار کوچک تری نسبت به بقیه دارن و شاید توی ماه تراکنش بالایی نداشته باشند اما این دسته از افراد زیادن که دارن فعالیت می کنند و عمده این ها رو مدیران وبلاگ های شخصی یا سازمانی تشکیل میدن . که میتونین با تعامل یا با ارتباط با سرویس وبلاگدهی و ارائه یکی از خدماتون به صورت رایگان یا با درصد کمتر از اونا بخواین برای شما به مدت محدودی تبلیغ کنند . یکی دیگه از جامعه هدف شما کسانی هستند که محصولی رو تولید می کنند و قرار بر توسعه ندارن مثل نویسنده ها و ناشران که شاید زیاد قرار نیست تعدد محصول داشته باشند اما برای فروش نیاز به یک درگاه واسطه دارن که شما میتونی روی این قشر از جامعه هم هدف گذاری کنی . یکی دیگه از راه حل هایی که داری اینه توی انجمن های مربوط به اسکریپت و هاستینگ تبلیغات کنی اما نه اسپم مثل خیلی ها توی بخش امضا آدرس سایتی توضیح مختصری از کارت رو وارد کنی . به هر حال برای این که بتونی بهتر متوجه بشی من یه جستجو کردم و برات یه سایت یافتم بتونه کمکت کنه بهشون زنگ بزن modigi.ir/digital-typically/

لینک به دیدگاه

• پیشنهاد من به شما
  • اسفاده از لینکدونی هاست دوست عزیز
  • و در بین این ها استفاده از لینکدونی پی سی داتلود هس که خودم هم اصتفاده میکنم فکر کنم ماهی 80 هست ولی عالیه

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...