irantesco 141 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 چرا زندگی ؟ چرا عشق ؟ چرا کامپیوتر ؟ چرا دار دنیا چون فرصت خداست واسه ما چون محرک زندگیه چون خوشه ها؟surprisedچقد سوالای سخت سخت میپرسین بابا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 درود برنامه نویسی هم میکنی؟ فکر کن تو 43 سالگیت هستی خودتو چطور فرض میکنی با توجه به شرایطی که داری الان؟ اگه بگن از کاربر تازه وارد تو 20 اسکریپت تغییر داده شدی چه احساسی بهت دست میده ؟laugh چندصد تا پست باید گذاشت تا ازکاربر تازه وارد خلاص شد و ارتقا گرفت؟ داداش من پارسال شیراز بودم بهترین خط اتوبوسش 91 هست به عقده اکثر افردش درسته؟nerdnerd 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 چند سالت بود ازدواج کردی/؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 درود برنامه نویسی هم میکنی؟ سلام خدمت شما دوست عزیز نه والا غیلی وارد نیستم فکر کن تو 43 سالگیت هستی خودتو چطور فرض میکنی با توجه به شرایطی که داری الان؟ از چه لحاظ مثلا؟whatپول؟کار؟ اگه بگن از کاربر تازه وارد تو 20 اسکریپت تغییر داده شدی چه احساسی بهت دست میده ؟laugh خیلی خوشحال میشمhappycryهرچی میفرستم عوض نمیشه این نوع کاربریexhausted چندصد تا پست باید گذاشت تا از کاربر تازه وارد خلاص شد و ارتقا گرفت؟ نمیدونم والو داداش من پارسال شیراز بودم بهترین خط اتوبوسش 91 هست به عقده اکثر افردش درسته؟nerdnerd شیراز همه چیزش خوبهupset 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 چند سالت بود ازدواج کردی/؟ هنوز ازدواج نکردم جیگر طلا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 نبوووووود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 حالا من راستی اعتراف میکنم من اول اسم شما رو وحید ((ویز)) میخوندم! مثل base و ... بدترین نامردی که در طول زندگیت کردی رو بگو. اگر دسترسی به هاست بیست اسکریپت داشتی چی میکردی؟ اگر به هر مدتی که دلت میخواد بتونی زمان رو متوقف کنی طوری که کسی نبینه ( فرض کن که مثلا خدا هم به کارات اهمیتی نمیده ) اون موقع چی میکنی؟ فیلم گرگوال استریت رو دیدی؟ دوست داشتی مثل جردن بلفورت باشی؟ اگه بودی دوست داشتی چه کار هایی کنی؟ فرض کن ۱۰ میلیارد دلار پول گیرت بیاد که باید در ۱ ساعت خرجش کنی چکارش میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 راستی اعتراف میکنم من اول اسم شما رو وحید ((ویز)) میخوندم! مثل base و ... happycryhappycryhappycryhappycryhappycryمثل لقب اون یارو داوود توی فیلم دزد و پلیسhappycry خودمم همیشه با فامیلیم مشکل دارم پدرم در میاد تا به یکی بگم بنویسه بدترین نامردی که در طول زندگیت کردی رو بگو. اهل نامردی نیستم خیلی وقتا شده از خودمم زدم واسه رفیقام البته بدترینش یه بار بود که یکی از رفیقامو توی زمستون انداختم توی آب یخ رودخونهsillysillyخیلی حال داد 3هفته بیمارستان بود اگر دسترسی به هاست بیست اسکریپت داشتی چی میکردی؟ قالبشو برمیداشتم teethteeth اگر به هر مدتی که دلت میخواد بتونی زمان رو متوقف کنی طوری که کسی نبینه ( فرض کن که مثلا خدا هم به کارات اهمیتی نمیده ) اون موقع چی میکنی؟ فقط پول جمع میکردم،از بانکا و هر جایی میشد پول جمع میکردم و ذخیره میکردم فیلم گرگوال استریت رو دیدی؟ دوست داشتی مثل جردن بلفورت باشی؟ اگه بودی دوست داشتی چه کار هایی کنی؟ فیلم چیsurprisedwhatها؟ فرض کن ۱۰ میلیارد دلار پول گیرت بیاد که باید در ۱ ساعت خرجش کنی چکارش میکنی؟ کل تهرانو میخریدمteethبعد همتونو مینداختم بیرون مثل گوگوریو یه کشور درست میکردم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 دوس داری اخرین کارت تو این زندگی چی باشه ؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 بالاترین درجه ای که بهش رسیدی چیه؟ بهترین دوستت الان کجاست؟ معلم سال اول ابتداییت کی بود؟ برنامه برای فردات چیه؟ الان کجاییی؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 دوس داری اخرین کارت تو این زندگی چی باشه ؟ شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی دوس دارم تو حرم امام رضا در حال نماز خوندن باشم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 بالاترین درجه ای که بهش رسیدی چیه؟ بهترین دوستت الان کجاست؟ معلم سال اول ابتداییت کی بود؟ برنامه برای فردات چیه؟ الان کجاییی؟ تا الان فکر کنم رضایت خانوادم از منteeth الان خونشونهwtf اتفاقا از اقوام بود خیلیم تنبیه شدم از دستشeek سر و سامون دادن سایتم تو اتاقم مثل بختک افتادم رو لپتاپ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در تیر 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 22، 1395 تا الان فکر کنم رضایت خانوادم از منteethالان خونشونهwtf اتفاقا از اقوام بود خیلیم تنبیه شدم از دستشeek سر و سامون دادن سایتم تو اتاقم مثل بختک افتادم رو لپتاپ چه چیزی رو خیلی دوست داری؟ از چی متنفری؟ تاحالا به زندگی در جزیره ایکه تنها باشی فکر کردی؟ اگه الان بهت 50000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 بهت بدم چکارش میکنی تو یک ساعت؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 چه چیزی رو خیلی دوست داری؟از چی متنفری؟ تاحالا به زندگی در جزیره ایکه تنها باشی فکر کردی؟ اگه الان بهت 50000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 بهت بدم چکارش میکنی تو یک ساعت؟ موفقیت و خوشبختی دروغ اره ولی اصلا خوش نیستnarhat گفتم که تهرانو میخرم همرو میندازم بیرون یه امپراطوری تشکیل میدمteeth البته حسش نیست میذارم بانک سودشو میخورمwhat 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 واقعا نامزدین ؟ کمی از دورانش توضیح بدین در چن بندstraight لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 گذر زمان خوبه ؟ چرا ؟ شناخت خوبه یا اشنایی ؟ معرفت یا دلربایی ! چرا ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 یه توصیه به من ؟ یه نصیحت ؟ یه بد گویی از من ؟ یه شکلک برا من ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 نا م کاربرارو بزار کنارشون : (angry) cool cry exhausted happycry huh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 از بین شبکه های سیما برا هر کدوم یه توضیح بده یا معرفیش کن شبک یک دو سه چهار مستند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 واقعا نامزدین ؟ کمی از دورانش توضیح بدین در چن بندstraight بهترین دوران زندگی هر کسی بنظر من نامزدیه،چون واقعا دغدغه خاصی نداری ولی با ازدواج دیگه دغدغه زندگی و این چیزا میاد،دوران نامزدی دوران شیرینی و تلخی هست که تلخیشم بعدا میشه بهترین و شیرین ترین دوران زندگی هر کسی البته دیگه شوهر نیستteethدنبالش نباشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 گذر زمان خوبه ؟ چرا ؟ شناخت خوبه یا اشنایی ؟ معرفت یا دلربایی ! چرا ؟ گذر زمان تنها راه تسکین خیلی درداست،بنظر من خیلی خوبه ، آشنایی که منجر به شناخت بشه خوبه معرفت،چون واسه هر همه هست،دوست و دشمن،ولی دلربایی واسه یه عده معدودی قابل استفاده هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 یه توصیه به من ؟ یه نصیحت ؟ یه بد گویی از من ؟ یه شکلک برا من ؟ دوتا توصیه دارم اول اینکه جواب پیامایی که میدم بهت رو وقتی انلاینی بده و بی جواب نذار منو دوم اینکه شوهرSure نصیحت میکنم که huhنمیدونم دور جواب پیامارو میدی flirtفکر میکنم اینجوری باشی مهربون و خنده رو و کمک رسان همه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 یه توصیه به من ؟ یه نصیحت ؟ یه بد گویی از من ؟ یه شکلک برا من ؟ دوتا توصیه دارم اول اینکه جواب پیامایی که میدم بهت رو وقتی انلاینی بده و بی جواب نذار منو دوم اینکه شوهرSure نصیحت میکنم که huhنمیدونم دور جواب پیامارو میدی flirtفکر میکنم اینجوری باشی مهربون و خنده رو و کمک رسان همه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 نا م کاربرارو بزار کنارشون : (angry) cool cry exhausted happycry huh نمیشناسم کاربرارو ولی تا جایی که میشناسم M.J Saberyan A B A D A N خودم چون همیشه یه جای کارم به بن بست میخورم اشکم در میاد AynaZ البته وقتی میخوای از انجمن خارج بشی ،ایقد جواب دادی نا نداری لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نمیدونم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 23، 1395 از بین شبکه های سیما برا هر کدوم یه توضیح بده یا معرفیش کن شبک یک دو سه چهار مستند شبکه مسن ها شبکه کودکان شبکه جوانان سریع بزن کانال بعدیteeth اوه اوه سر موقع ناهار بدترین چیزارو میذارن بابای منم میزنه همین شبکه حال ادم بد میشهsick 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده