rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 سلام. من یه هاست دانلود و یه لینوکس خریدم. دوستان کسی هست بگه چطور هاست دانلودو استفاده کنم؟ و چطوری فایلامو آپلود کنم رو هاست دانلود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 را های مختلفی برای این کار هست میتونید فایل های مورد نظرتون رو دانلود و از طریق Ftp وارد کنید میتونید روی هاست دانلود ابزار های مختلف مانند لیپر بریزید میتونید یه سرور مجازی ارزان تهیه و فایل های مورد نظر رو از طریق اون دانلود و در هاست قرار دهید راه بسیار هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 را های مختلفی برای این کار هستمیتونید فایل های مورد نظرتون رو دانلود و از طریق Ftp وارد کنید میتونید روی هاست دانلود ابزار های مختلف مانند لیپر بریزید میتونید یه سرور مجازی ارزان تهیه و فایل های مورد نظر رو از طریق اون دانلود و در هاست قرار دهید راه بسیار هستش ممنون که اهمیت دادین. میشه لطف کنین یه راهشو که خودتون پیشنهاد میدین یکم توضیح بدین تا من الان انجام بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 اگه میشه یکم زیره دیپلمی بگین زیاد بلد نیستم ! اصلا نمیدونم چرا هاست خریدم اونم برای 1 سالcry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 میخواید چه نوع سایت و فایلی واردش کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 سایت دانلود بازی بازی های کم حجم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 (Q) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 خب به نظرم یه سرور مجازی کم هزینه بگیر راحت تره کارت سرور مجازی چیست ؟ کامپیوتری جداست که می تواند نقش سیستم شما را بازی کرده و هر چه در ویندوز انجام می دهید را در ان نیز انجام دهید. به این کامپیوتر با ابزار ریموت دسکتاپ متصل می شوند. در آن چا می توان دانلود ،اپلود ،وب گردی و ..... انجام داد یه سرور می خری فایل هاتون رو باهاش دانلود می کنید و بعد از طریق برنامه Ftp بر روی هاست دانلود اپلود می کنید به همین سادگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 چرا گفتم سرور مجازی چرا که شما میخوای نام بازی رو هم تغییر بدی و نام سایتتو اضافه کنی یا زیپش کنی یا از زیپ خارجش کنی و ...... با سرور مجازی راحتره کارت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 داداشم هاست دانلود و لینوکس و دامنه همه چیو خریدم. نمیشه کاریش کرد؟ سرور مجازی هم باید بخرم همراه اینا ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 نه میشه رو هاست دانلود یه اسکریپت لیچ نصب کرد از اون طریق فایل هاتو بریزی تو هاست دانلود لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 تو کدوم مسیر هاست نصب کنم؟ public_html? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 بله تو پوشه public_html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 ممنونnarhat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 خواهشlaughlike لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 سلام. من یه هاست دانلود و یه لینوکس خریدم. دوستان کسی هست بگه چطور هاست دانلودو استفاده کنم؟و چطوری فایلامو آپلود کنم رو هاست دانلود؟ سلام تشکر از دوست خوب و عزیزمون شا میتونین با SSH متصل به هر دو هاست هم اینکارو کنین که بسیار راحت هم هس اما در رپیدلیچ حتما پسورد بزارین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezac 4 ارسال شده در تیر 19، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 دوستان خواهشن الکی پست نزارین. تو پست قبلیه میگم یکم توضیح بدین زیر دیپلمی، حالا یکی میگه raidleech یکی میگه ssh یکی میگه سرور مجازی ، خوب دوست عزیز یا توضیح بده درموردش و نحوه کار باهاش یا اصلا لازم نیست توضیح بدی. اینا مثلا کمکه شما میکنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 مشکلت چیه ؟ با رپید لچ کارت راه نیفتاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 مشکلت چیه ؟ با رپید لچ کارت راه نیفتاد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 سلام تشکر از دوست خوب و عزیزمون شا میتونین با SSH متصل به هر دو هاست هم اینکارو کنین که بسیار راحت هم هس اما در رپیدلیچ حتما پسورد بزارین دوست دیگرمون یکی دیگر از راه های انتقال فایل هارو به شما گفتن منم که گفتم راه بسیاره برا این کار یکی از آسون ترین رو من به شما گفتم اما در رپیدلیچ حتما پسورد بزارین : منظرو اینه رمز برا اسکریپت تعریف کنید تا هر کسی دسترسی نداشته باشه در قسمت تنظیمات گزینش موجوده سوالی بود در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در تیر 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1395 درود شما باید فک کنم یه دوره کامل اموزش کار باهاست کار کنی لیچر اسون تر هست اسکریپتش توی نت هست دانلود کنید وتوی هاست توی مسیر موردنظر اپلود کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 1395 ممنونnarhat موردی نیس عزیز اطلاعاتتون رو برای من خصوصی کنین براتون نصب کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.