m1410 196 ارسال شده در تیر 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 با سلام و درود خدمت دوستان یه سوال با چه افزونه و یا راه کاری میشه اسلایدر هایی مثل قالب صحیفه و قالب رو رو ایجاد کرد ؟ اصلاً اسم این نوع اسلایدر ها چیه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسلایدر بالا که چند تیکه هستش اسلایدر همین قالب رو میشه بر داشت و رو پوسته صحیفه قرار داد ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 چرا از همون قالب hotmagazine استفاده نمیکنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 مشکل داره دو نسخه ازش خریدم هر دو نسخه مشکل دارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 از کدوم سایت گرفتید . و چه مشکلی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 یکی رو از راست چین که پوسترو با وردپرس خام ارائه داده بودن و پشتیبانیشون افتز بود دومی رو از سایت دیگه که پشتیبان خوبی داره ولی مشکل رو نمی شه حل کرد مشکل با افزونه ای به نام redux-framework داشتیم که ارور زیر رو می داد : Fatal error: Call to undefined function wp_generate_password() in /home/irangsmi/domains/irangsm.ir/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 179 در فروم پرشین تولز مشکل رو مطرح کردم یکی از دوستان کد زیر رو داد و گفت بریز تو file.php require_once('/home/irangsmi/domains/irangsm.ir/public_html/wp-includes/pluggable.php'); این کد رو که ما ریختیم مشکل افزونه حل شد اما مشکلات دیگه اضافه شد بهم ریختگی در صفحه اول سایت بهم ریختگی در برخی جاهای وردپرس و .... در اینجا مشکلات رو گفتم اما کسی نتونست کمک کنه می تونید مشکل رو حل کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 نمیدونم مشکل از چیه .. اما طبق این دموی قالب صحیفه اسلایدر همون جور ساخته شده ک گفتین : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در تیر 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 پیشنهاد می کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 نمیدونم مشکل از چیه .. اما طبق این دموی قالب صحیفه اسلایدر همون جور ساخته شده ک گفتین : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چ طور میشه به اسلایدر صحیفه باکس های بیشتری اضافه کرد ؟ پیشنهاد می کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نبود اونچیزی که میخواستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در تیر 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 چ طور میشه به اسلایدر صحیفه باکس های بیشتری اضافه کرد ؟ نبود اونچیزی که میخواستم نمیدونم کار نکردم باهاش اها فکر کنم قابل اضاف کردن باشه . این قالب هم قالب زیبا و خوبیه ک اسلایدرش ب چیزی ک میخواید شبیهه : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 1395 طرح جذابی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 19، 1395 سلام چک بفرمائید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و پلاگین های مربوطبه به چندین اسلایدر که تیکه ائی ام هستن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.