irantesco 141 ارسال شده در تیر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1395 سلام دوستان من من قالب سایتم ایروید هست عکس های اسکرین شات که قرار میدم میاد پایین نوشته ها توی یه کادر من میخواستم این اسکرین شات ها بیاد توی وسط نوشته ها مثلا دقیقه بیاد اول ادامه مطلب باید چکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در تیر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1395 سلام قالب ایروید خودش گزینه برای شاپ داره که همونظور که گفتین میره زیر نوشته ! اگر بخواین توی نوشته نشون داده بشه باید تصاویر رو توی خوده مطلبتون وارد کنین ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1395 سلامقالب ایروید خودش گزینه برای شاپ داره که همونظور که گفتین میره زیر نوشته ! اگر بخواین توی نوشته نشون داده بشه باید تصاویر رو توی خوده مطلبتون وارد کنین ! نه منظور من اینه وسط نوشته عکس هارو نشون بده،بزرگ نشون بده و بشه مثلا عکسارو رد کرد مثل خود گوگل پلی که اول نوشته همه عکسارو گذاشته با قابلیت اینکه بشه یکی یکی ردشون کرد نمونه این حرف من توی سایت اندروید کده هم میتونید ببینید البته من میخوام عکس ها بزرگتر باشه مثل گوگل پلی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در تیر 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1395 ادرس وب سایتتون؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در تیر 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1395 اهان شما اسلایدر میخواین. به این قابلیت میگن Carousel. شما افزونه Carousel رو نصب کنید، یک اسلایدر جدید بسازید و تصاویر رو وارد کنید و اون یک شورت کد مثل [example] به شما میده که میتونید توی مطلب بزارید و swipe (که شما بهش میگید رد کردن) کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1395 سلام تشکر از محسن عزیز اما شما میتونین از خود وردپرس و بخش ساخت گالری عکس هم اقدام به این کار کنین دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.