رفتن به مطلب

بیان یکسری مسائل از زرین پال و دس عبرت برای دیگرن + عکس

A B A D A N

پست های پیشنهاد شده

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان انجمن بیست اسکریپت

خیلی وقت بود میخاستم یکسری مشکلات و .. زرین پال رو اعلام کنم و به همراه عکس و .. نشون بدم ولی خوب منصرف شدم بعد که دیدم چنین رفتاری کردند و من رو به دلایلی بی ربط از پنل گاربرشون حذف کردن گفتم پس بزار یک تاپیک بزنم و همه چی رو بگم که حداقل بقیه مثل من اینطوری نسوزند

مشکلات که هم خودم و هم به چشم دید بعضی از کاربران دیگه هم داشتند و مخصوصا وبمسترها هم که کار میکردم باهاشون هم همین مشکل رو داشتند

1- جواب ندادن به تیکت ها و گذاشتن بعد از 24 تا 48 ساعت اونم بعد از چندین تیکت و .. جواب میدهند

2- به خوبی مشکل رو حل نمیکنن و فقط از سر خود باز میدارند و باز هم باید منتظر شد تا جواب تیکت بعدی رو بدهند و این شما هستید که بیخیال میشید از تیکت دادن

3- اهمیت ندادن مسولین زرین پال نسبت به مشکلات درگاه شما از سوی زرین پال

4- هزینه های گزاف اضافی به اسم های سطح نقره ایی و طلایی و ..... ( بده خودم جز سطح طلایی زرین پال هستم و هم کارت زرین پال رو دارم )

5 - چرا تاریخ هر پست دقیق نمیزنید یعنی بعد از چد روز بگذره تاریخ دقیق اون پست نمایش داده نمیشه و فقط میزه دو هفته و سه هفته و .. قیق نمایش نمیدن که این پست چه تاریخی و چه ساعتی زده شده بعد از یک هفته و همه چی از بین میره

بنده از کاربرانی هستم که بیش از یک سال جز کاربران سطخ طلایی شون هستم

برادر های عزیز من توی عکس ها اسم و فامیل و تمام مشخصات خودم رو قرار دادم که همه باور کنند و جوابگو هرگونه سوالی هم هستم هم از مدیر زرین پال و هم از ...

وقتی یک تیکت 12 ساعت نهایت 24 ساعت جواب داده نشده این بی درو پیکری و بی مسولتی و رو هوا بودن اون سایت رو میرسونه ، اگر سایت خوبی بود حتما روی پشتیبانیش هم کار میکرد نه اینکه بیان بگن نهایت 48 ساعت بعد شما خواستار شاکی وبدن داشته باشید

48 ساعت واسه یه ساعتی که این همه دب دبه و کب کبه داره یعنی 48 ساعت یک نفر پای سایت نیست تیکت جواب بده و هواسش به سایت و درگاه و .. باشه

این عکس ها رو بررسی کنید ببینید تاریخ که الان من میخام برای شما نمایش بدم از بین رفته

در صورتی که بعضی تیکت ها بیشتر از 24 ساعت اونم با کلی تیکت خودم که دعوا و .. بود جواب گو بودن و گرنه اگر هون تیکت به صورت عادی میذاشتم فکر نکنم پاسخگویی بود

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

این هم عکسی که بعد از ینکه من این پست رو قرار دادم

اینها هم این پیام رو در پنل من تیکت کردند

هیچ وقت راضی نبودم این کار بکنم و صبر کرده بودم ولی وقتی دیدم دیگه شورش رو در آوردن و جای اینکه بیان مشکل رو حل کنند میان پاک میکنن مسله رو مجبور شدم این تاپیک رو ایجاد کنم تا همه عزیزان بدونند و درجریان باشند و مثل من اینطوری نسوزند و پای یک درگاه به خیالشون خوب هست بمونند

مدیران عزیز خواهشمند پاک نکنند تا همه عزیزان و خود مسولین در جریان باشند که جای حل مشکل میان طرف رو بلوک میکنند

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از اطلاع رسانیت !

برای منم یکی دوبار پیش اومد ولی وقتی بقیه درگاهای واسط بسته شدن چه میشه کرد ؟

لینک به دیدگاه

به نظر بنده اگر درگاه پرداخت مستقیم بگیرید راحتترید درسته دردسر های مجوز داره ولی دیگه خیالتون راحته بعد از زحمت کشیدن نتیجه میبینید نه اینکه مثل این داداشمون به مشکل بخورید

لینک به دیدگاه

ممنون از اطلاع رسانیت !

برای منم یکی دوبار پیش اومد ولی وقتی بقیه درگاهای واسط بسته شدن چه میشه کرد ؟

داداش درگاه زیاد هست

ببین وقتی پیشتبانی نکنن

من الن کلی سایت دارم سه ماه هست درگیر درگاه هستم بخدا

دیر به در جواب میدن

جواب های مسخره میدن

کشش دادن تا سه ماه و بعدش هم بلوکم کردن و ...

نظر منو میخایی هرجا میرید جایی باشه اول پشتانی خوب بعد .....

به نظر بنده اگر درگاه پرداخت مستقیم بگیرید راحتترید درسته دردسر های مجوز داره ولی دیگه خیالتون راحته بعد از زحمت کشیدن نتیجه میبینید نه اینکه مثل این داداشمون به مشکل بخورید

دقیقا داداش الان دنبال کارهاش هستم و دارم پیگیریش میکنم و تقریبا آخرهاش هم هست

کسی هم سوالی داشت واسه درگاه مستقیم و گرفتن ای نماد بهم بگه چون تا حالا چند بار راهش رو رفتم ولی خوب تا نصفه ول میکردم ولی الان جدی دارم تا آخرش میرم و فقط مونده یک قدم آخر تا تمام بشه

لینک به دیدگاه

داداش درگاه زیاد هست

ببین وقتی پیشتبانی نکنن

من الن کلی سایت دارم سه ماه هست درگیر درگاه هستم بخدا

دیر به در جواب میدن

جواب های مسخره میدن

کشش دادن تا سه ماه و بعدش هم بلوکم کردن و ...

نظر منو میخایی هرجا میرید جایی باشه اول پشتانی خوب بعد .....

دقیقا داداش الان دنبال کارهاش هستم و دارم پیگیریش میکنم و تقریبا آخرهاش هم هست

کسی هم سوالی داشت واسه درگاه مستقیم و گرفتن ای نماد بهم بگه چون تا حالا چند بار راهش رو رفتم ولی خوب تا نصفه ول میکردم ولی الان جدی دارم تا آخرش میرم و فقط مونده یک قدم آخر تا تمام بشه

برای گرفتن درگاه مستقیم باید نماد اعتماد داشته باشه سایت؟

تقریبا چقدر طول میکشه درگاه رو بدن؟

لینک به دیدگاه

برای گرفتن درگاه مستقیم باید نماد اعتماد داشته باشه سایت؟

تقریبا چقدر طول میکشه درگاه رو بدن؟

اینجا نپرس داداش یه تاپیک بزنم تمامی جواب هات رو میدم دقیق ولی اینجا نگو برادر

بستگی به خودت داره اگه خوب پشت سر هم تمام مراحل رو بری نهایت یک هفته تا 15 روز

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از پست خوبتون

درگاه مستقیم نه چون نماد میخواد

من رفتم توی سایت نماد بگیرم گویا شماره تلفن ثابت رو نشون میده وقتی روی بنر نماد کلیک میکنی

من رفتم تیکت زدم نماز روزه هاشون رو قبول گفتم سلام واحوال پرسی خیلی مودبانه پرسیدم میشه یه کاری کرد این شماره تلفن رو نشون نده

در جواب من نوشتن

خیر

یه دونه همین واسلام واقعا یعنی چی الان

من کلا منصرف شدم چه طرز جواب دادنه این همه درگاه میرم میگیرم

درضمن من با جهان پی در تماس هستم در حال رفع مشکل فیلتریشون هستند انشاالله زود حل میشه

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...