• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
A B A D A N

یکسری سوالات در باب 6 whmcs

12 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

یکسری وسالات و مشکلات داشتم

 

1- چطوری میتونم قیمت رو به تومان قرار بدم ؟

2- چطوری میتونم متن هایی که ایمیل میشه واسه تیکت و عضویت و .. رو ادیت کنم و نوشته های خودم رو قرار بدم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای تومان

پیکربندی>پرداخت ها>واحد پول

 

1CBAY.png

 

پیکربندی>ایمیل های پیش فرض

 

FBQCU.png

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دمت گرم داداش مرسی

فقط یه چیزی

در مورد واحد پول باید اضافه بزنم یا ادیت همونی که وجود داره ؟

 

روشی هست که قالب ایمیل درست کرد با گذاشتن چند عکس و یا کد بشه یه چیز خوشکل دراورد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

عزیز بهتره ادیت رو بزنی موقع وارد کردن محصول دوباره تنظیم نکنی

برای

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

هم توی نت قالب های زیادی وجود داره

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویرایش رو بزن که تنها یک واحد پول باقی بمونه

 

هست ولی باید یکم جستجو کنی

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دمت گرم داداش مرسی

فقط یه چیزی

در مورد واحد پول باید اضافه بزنم یا ادیت همونی که وجود داره ؟

 

روشی هست که قالب ایمیل درست کرد با گذاشتن چند عکس و یا کد بشه یه چیز خوشکل دراورد

 

 

  • شما در بخش ادیت ایمیل ها میتونین با کدهخای html هر چیزی خواسین بزارین

  • مثلا اگر فرانت پیج آفیس رو دارین با اون بسازین قالب خواسه شده ی خودتون رو سورس کدهاشو با رعایت اصول بزارین در بخش ادیت ها

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام و درود

عزیز بهتره ادیت رو بزنی موقع وارد کردن محصول دوباره تنظیم نکنی

برای

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

هم توی نت قالب های زیادی وجود داره

 

 

ویرایش رو بزن که تنها یک واحد پول باقی بمونه

 

هست ولی باید یکم جستجو کنی

 

دوستان واحد پول که تغییر دادم دیگه وارد قسمت درگاه نمیشه

یعنی درگاه رو کلیک میکنم و وقتی میره سمت درگاه ارور میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آیا نسخه 6.3.1 رو باید شمسی ساز کرد ؟ اگر باید انجام داد ممنون میشم بگید چطوری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • برای تغییر واحد قیمت هم این مراحل رو پی ببرید

 

 

 

از منو Setting زیر منو Payments را باز کنید و بر روی Currencies کلیک کنید.

 

اگر میخواهید سایت شما تک واحد باشد و بر حسب ریال و یا تومان مقابل ردیف USD آیکون آبی رنگ را که همان ویرایش هست را کلیک کنید

 

در مقابل Currency Code بنویسید " ریال ".

 

در مقابل Prefix علامت " $ " را حذف نمایید.

 

در مقابل Suffix ابتدا دو بار اسپیس روی کیبورد را بزنید و بنویسید " ریال ".

 

در مقابل Format منو باز شونده را باز کنید و آخرین مورد یعنی 1,234 را انتخاب کنید.

 

در آخر هم بر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود و سپس به صفحه قبل باز میگردد.

 

اگر واحد پولی بصورت ????? شده بود معنی آن این هست که $mysql_charset = 'utf8'; را از فایل کانفیگ حذف نکرده اید و باید ابتدا آن را حذف کنید و سپس این قسمت را آپدیت کنید.

 

اگر میخواهید در کنار USD واحد پولی ایران را هم داشته باشید طبق آیتم های بالا قسمت Add Additional Currency را تکمیل نمایید.

 

 

اینم اموزش کلی :::

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

 

برا تومتن هم به این شکل اقدام کنین ولی شما در دروازه ی پرداخت خودتون راحت میتونین تنظیم کنین ه رسال باشه یا تومان

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
آیا نسخه 6.3.1 رو باید شمسی ساز کرد ؟ اگر باید انجام داد ممنون میشم بگید چطوری

 

 

  • بله شمسی سازی که بتون داده بودم رو نصب کنین

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگر واحد پولی بصورت ????? شده بود معنی آن این هست که $mysql_charset = 'utf8'; را از فایل کانفیگ حذف نکرده اید و باید ابتدا آن را حذف کنید و سپس این قسمت را آپدیت کنید.

این بودش توی فایل کانفینگ مدیر جان و همه چی درست بود وی وقتی حذفش کنم همه چی بهم میریزه و میشه ؟؟؟؟؟؟؟ و دوباره گذاشتم به همون حالت اول یعنی کد رو گذاشتم باشه تو فایل کانفینگ

یه چیز دیگه اینکه وقتی این index.php جلوی whmcs قرار میگیره صحفه ایی باز نمیشه ولی بقه صفحات whmcs اوکی هستند فقط این صحفه هست که فکر کنم خراب شده باید چیکار کنم که به درستی کار کند ؟

 

 

  • بله شمسی سازی که بتون داده بودم رو نصب کنین

 

 

مرسی مدیر جان

ممنون میشم یک باره دیگه پ خ کنید

مدیر جان اون فقط فارسی سازی بود که در پنل برا تیکت کرده بودید

مرسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

  • اگر با حذف
  • $mysql_charset = 'utf8';
     
  • مشکلی در ایندکس به وجود میاد دس نزنین بهش عزیز
  • اما در ادرس دهی INDEX.PHP یا ادرس از ادیت استایل برداشته شده اس یا اینکه شما از بخش ادمین ادرس دهی رو بدون اون قرار داده ائین
  • اون شمسی سازی در تیکت برای همه ی بخشا صدق می کنه اونرو نصب کننی

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.