mmr 0 ارسال شده در تیر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 1395 با سلام خدمت دوستان و مدیر محترم من این اسکریپت رو نصب کردم ط بق آموزش وقتی وارد مرحله نصب میشم صفحه سفید میاد میشه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 1395 لینک مطلب رو که اسکریپت رو دانلود کردید قرار بددید فایل دانلودی رو آپلود کردید یا فایل اسکریپت رو از داهل پوشه جداسازی و آپلود کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 1395 لینک مطلب رو که اسکریپت رو دانلود کردید قرار بددید فایل دانلودی رو آپلود کردید یا فایل اسکریپت رو از داهل پوشه جداسازی و آپلود کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 1395 با سلام خدمت دوستان و مدیر محترممن این اسکریپت رو نصب کردم ط بق آموزش وقتی وارد مرحله نصب میشم صفحه سفید میاد میشه راهنمایی کنید انتقال به بخش پرسش و پاسخ / لطفا دقت کنین صفحه ی سفید معمولا از فایل httacsess موجود در هاست میشه که یک بار اسم فایل رو عوض کنین و تست کنین اسکریپت شما این هس ؟؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.