m1410 196 ارسال شده در تیر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 با سلام به دوستان عزیز من یه پوسته جدید خریدم و نصب کردم اما وقتی افزونه redux-framework رو که مربوط به تنظیمات قالب میشه فعال می کنم ارور زیر میاد و سایت بسته میشه : Fatal error: Call to undefined function wp_generate_password() in /home/irangsmi/domains/irangsm.ir/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 179 خط 179 کد زیر نوشته شده : $temp_filename .= '-' . wp_generate_password( 6, false ); هاستم دایرکت ادمینه ایرانه ممنون میشم کسی کمک کنه این مشکل رو حل کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در تیر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 سلام این مشکل رو اگه پشتیبان قالبتون دردسترس هست با اون در میون بزارید بهتر کمکتون میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 با سلام به دوستان عزیزمن یه پوسته جدید خریدم و نصب کردم اما وقتی افزونه redux-framework رو که مربوط به تنظیمات قالب میشه فعال می کنم ارور زیر میاد و سایت بسته میشه : Fatal error: Call to undefined function wp_generate_password() in /home/irangsmi/domains/irangsm.ir/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 179 خط 179 کد زیر نوشته شده : $temp_filename .= '-' . wp_generate_password( 6, false ); هاستم دایرکت ادمینه ایرانه ممنون میشم کسی کمک کنه این مشکل رو حل کنم سلام اونروزم بتون در تلگرام گفتم عزیز این مشکل بر این برمیگرده کهن هاست شما نمی تونم این افزونه رو دقیق پشتبانی کنه framework شما رو یه استایل دیگه اول تست کن و ببین چه مورد ی رو مشاهده می کنی و بگو بهمون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 یه سوال اگه هاست رو تغییر بدم درست میشه ؟ الان ایران دایرکت ادمین دارم برم سی پنل ایران یا خارج درست میشه ؟ خانم آی ناز قرار بود بیاید بالا بررسی کنید مشکل از چیه رفتید که رفتید ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 سلاماین مشکل رو اگه پشتیبان قالبتون دردسترس هست با اون در میون بزارید بهتر کمکتون میکنه پشتیبان قالب هیچی سرش نمیشه حتی یه مورد تو صفحه ساز ویژوال کمپوسر رخ داده بود نمی دونست چ طور باید حلش کنه قالب رو با بسته نصبی وردپرس به ما داده بود و وقتی بهش گفتیم ما فقط قالب و افزونه هاشو میخوایم جوابی ندادن خیلی جالبه که این فروشنده و پشتیبان پوستشون رو تو راست چین بفروش گذاشتن واقعاً برا راست چین متاسم با این نوع فروشنده هاش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 یه سوال اگه هاست رو تغییر بدم درست میشه ؟الان ایران دایرکت ادمین دارم برم سی پنل ایران یا خارج درست میشه ؟ خانم آی ناز قرار بود بیاید بالا بررسی کنید مشکل از چیه رفتید که رفتید ها در تلگرام نیسم چن روزی در هاست دیگری تست کنید و با استایل دیگری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 تو هاست دیگه پوسته و افزونه ها تست شده هاست سی پنل یو گیگ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکلی نداشته اما اینور تو هاست دایرکت ادمین ایران ارور میده به پشتیبان هاست میگم میگه تابع مورد نظرو بگید تا ما چک کنیم من چکنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 1395 بله پس حدسمون درسته مشکل از میزبانی شماس عزیز بگین توابع مربوط به فانکش و پسورد برای افزونه ی زیر رو فعال کنین redux-framework لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.