m1410 196 ارسال شده در تیر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیزم من یه دوتا پوسته دارم که یکیش صحیفه و دیگری hotmagazin هستش در پوسته hotmagazin یه اسلایدر بسیار جذابی هستش که می خوام به صحیفه منتقل کنم میشه راهنماییم کنید و یا اینکه اگه مثل این اسلایدر رو کسی جایی افزونشو سراغ داره بگه بگیرم و جایگزین کنم ممنون میشم قالب : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این قالب رو من خریدم اما مشکلاتی داشت که پشتیبانش اصلاً زیر بار نرفت و گفت به من ربطی نداره و نشد استفاده کنیم حالا می خوام کد اسلایدر رو منتقل کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 سلام با اسلایدرهای معمولی از جمله متااسلایدر هم میتونین اون اسلایدر وسطی رو انجام بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 اسلایدر وسط ؟ من میخوام اسلایدر اول سایت یا همون چند تکه هرو ایجاد کنم میشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 او تکه ها باید کد نویسی شه عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در تیر 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1395 حالا یه چیز دیگه چ طوری و با چه افزونه ای می تونم کد های آماده مثل باکس دانلود و ..... که تو صحیفه هست رو به سایت اضافه کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 1395 اینجا هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.