irantesco 141 ارسال شده در تیر 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 1، 1395 با سلام دوستان عزیز من قالب راش رو واسه سایتم نصب کردم ،درست کار میکرد به محض اینکه فهرست رو تنظیم کردم سایت بهم ریخت آدرس سایت هم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یه نگاهی بندازید لطفا کمکی اگر میشه بکنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1395 دوستان عزیز اگر کسی میتونی خواهش میکنم جواب بدید؛خیلی معطلمون کرده ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1395 یه چیز یادم رفت اضافه کنم اونم اینکه توی بقیه صفحات مشکلی نداره و ستون ها به خوبی سر جای خودشون هستن ولی توی صفحه اصلی مشکل داره چون همه ستون ها رو از داخل ابزارک باید تنظیم کنم،واسه راهنمایی قالب گفتن که یه برگه منتشر کنم و توی صفات برگه هم گزینه Home page رو واسش انتخاب کنم و توی تنظیمات قسمت خواندن بذارمش توی صفحه اصلی،ولی به محض اینکه این کارو میکنم قالب بهم میریزه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1395 سلام ستون ها رو باید از بخش ابزارک ها انتخاب و جایگزین کنین فهرست هاش هم از بخش تنظیمات قالب بالا میاد اما شما در برگه ها باید اسلایدر رو انتخاب کنین , اینارو انجام دادین ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در تیر 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1395 سلام ستون ها رو باید از بخش ابزارک ها انتخاب و جایگزین کنین فهرست هاش هم از بخش تنظیمات قالب بالا میاد اما شما در برگه ها باید اسلایدر رو انتخاب کنین , اینارو انجام دادین ! درود توی راهنمای نصب خود قالب نوشت بود که یه برگه خالی رو بساز و منتشر کن و بذارش به عنوان بگه نخست واسه اسلایدر هم گفت از همون بخش ابزارک میتونم اسلایدر رو بذارم درواقع توی ابزارک همه صفحه رو میشه درست کرد در صورتی ک برگه اول رو صفاتش رو درست کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1395 درود توی راهنمای نصب خود قالب نوشت بود که یه برگه خالی رو بساز و منتشر کن و بذارش به عنوان بگه نخست واسه اسلایدر هم گفت از همون بخش ابزارک میتونم اسلایدر رو بذارم درواقع توی ابزارک همه صفحه رو میشه درست کرد در صورتی ک برگه اول رو صفاتش رو درست کنم صفحه خالی رو نیاز نیس فقط صفحه ی home بسازین و از برگه های اضافی رو homepage تنظیم کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.