D.hiss 0 ارسال شده در مرداد 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1393 با سلا م یک قالب خوب . .ورد پرس عاشقانه با بک مشکی .... جذاب و مورد پسند داری اسلایدر زیبا و ... . ایا هست پیدامیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! متشکرم اگه بزارید ):61: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در مرداد 19، 1393 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1393 با سلا م یک قالب خوب . .ورد پرس عاشقانه با بک مشکی .... جذاب و مورد پسند داری اسلایدر زیبا و ... . ایا هست پیدامیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! متشکرم اگه بزارید ):61: سلام اینو ببنید شاید پسند کردید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
D.hiss 0 ارسال شده در مرداد 19، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1393 با سلام 80 درصد خوبه نصبش کردم اسلایدرش کار نمیکرد توی انجمن ورد پرس هم در میون گذاشتم مدیرش گفت با هاست همخوانی نداره ..... اسلایدرش مشکلاتی داره..... تغییر پوسته دادیم. ------------------------------------------------ یه چیزی باشه پشت زمینه مشکی ) امکانات بالا با اسلایدر زیبا :96: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1393 تا جایی که من میدونم و گشتم و اطلاع دارم اصلا چنین چیزی که شما میخوای نیست حالا شاید یکی برای روز مبادا داشته باشه ولی تو نت من ندیدم چون خودم یه سایت عاشقانه دارم که از قالب بوسه استفاده کردم و اسلایدر رو به دلیلداشتن مشکل حذف کردم ولی از قالبش خوشم نمیاد به زودی عوض میکنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 درود معمولا استایل های سبک عاشقانه کم هستن توی رونق ولی خود سایت وردپرس استایل های ساده ائی هستن برای این مورد یا بدید با هزینه ی اندک طراحی بشه برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 20، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 البته قالب بوسه فقط اسلایدرش مشکل داشت که اونم قابل ویرایش هست ولی اگه قالبی بدون اسلایدر خواسته باشین من درخدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
krn20 0 ارسال شده در مرداد 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 سلام اگر مایل بودید من قالب عاشقانه سایت تنهایی و قالب عاشقانه سایت کافیه ی عشق رو دارم هردو اختصاصی هست و تو نت نیس میتونم با هزینه خیلی کم بفروشم براتون . کافه هم مال خودمه cafeeshgh.ir لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قالب دوم > لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قالب تنهایی با کمی تغییرات > لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 1393 درود خوش اومدید لطفا قیمت هارو بزارید برای دوستان و برای بنده هر 3 مورد رو :123: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
life 0 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 سلام به این قالب هم یک نگاهی بندازید.متناسب با قالب عاشقانه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 خب دوست عزیز این همه زحمت میکشی دمو میذاری اینجا حداقل قیمت رو هم بذار دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
life 0 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 اونجارو که لینک دادم نوشته با مدیر تماس بگیرید.از طریق یاهو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 مگه قالب مال شما نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
life 0 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 اینجا قیمت نمیدن عزیز . از طریق یاهو در ارتباط باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyed 1 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 فکر نکنم اون چیزی که شما میخواید باشه یه هزینه ی کمی بزارید بدید طراحی کنن با یه قیمت کم :123: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 22، 1393 خب یاهو بده تا بریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
life 0 ارسال شده در مرداد 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1393 در وبسایت راه ارتباطی بود عزیز.بفرمایید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 24، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 24، 1393 دنیا نداره ارزششو که جدی بگیری هر تزشو داداش اگه من میخواستم برای یک قیمت هی این طرف اون طرف برم که دیگه هیچی ولی وقتی هم اینجا مطرح میکنی باید قیمت پایه بدی عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
D.hiss 0 ارسال شده در مرداد 25، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1393 سلام اگر مایل بودید من قالب عاشقانه سایت تنهایی و قالب عاشقانه سایت کافیه ی عشق رو دارم هردو اختصاصی هست و تو نت نیس میتونم با هزینه خیلی کم بفروشم براتون . کافه هم مال خودمه cafeeshgh.ir لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قالب دوم > لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قالب تنهایی با کمی تغییرات > لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خوب بود ............... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت این دو را ذکر کنید سپاس! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در مرداد 25، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 25، 1393 من اینو میخوام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
D.hiss 0 ارسال شده در مرداد 26، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1393 این فقط قصد داشت یه پست بده خخخ .نه قیمتی گفت نه راه ارتباطی . در هر صورت:weirdsmiley: یک ادم نیکوکار پیدا نمیشه یه قالب عاشقانه مشکی و جذاب بده ////:96: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 26، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 26، 1393 شما که چیز خوبی میخوای کار یه قالب اختصاصی رو شروع کن که هم به سلیقه ی خودتون درست بشه هم وجهه ی خوبی داشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده