addplus 0 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 سلام دوستان من یک مشکلی دارم با افزونه افزایش اد لیست یاهو من همه چی رو نصب کردم و آمادس ولی نمیدونم باید چجوری فرم ارسال درخواست آیدی رو قرار بدم لطفا سری تر جواب بدید خیلی فوریه مرسی اینم آدرس سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 آدرزس اسکریپت ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
addplus 0 ارسال شده در مرداد 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 آدرزس اسکریپت ؟ سلام اول از اینجا : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعد دیدم از اینجا بخش ارسال آیدی نداشت اومدم یک دونه دیگه نصب کردم که از سایت شما بود : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما بازم اینطوریه ... نسخه وردپرس هم آخرین نسخست. مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 جهت ساخت صفحه یا فرم ارسال آی دی به قسمت برگه ها و سپس افزودن برگه بروید و کد :: [color=#DD1144][font=Monaco][post-as-guest] را در متن قرار دهید و ارسال کنید.[/font][/color] حال میتوانید در پنل مدیریت وردپرس قسمت ارسال آیدی به مدیریت آی دی های ثبت شده و تغییر تنظیمات سایت بپردازید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
addplus 0 ارسال شده در مرداد 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 جهت ساخت صفحه یا فرم ارسال آی دی به قسمت برگه ها و سپس افزودن برگه بروید و کد :: [color=#DD1144][font=Monaco][post-as-guest] را در متن قرار دهید و ارسال کنید.[/font][/color] حال میتوانید در پنل مدیریت وردپرس قسمت ارسال آیدی به مدیریت آی دی های ثبت شده و تغییر تنظیمات سایت بپردازید داداش دقیقا من همینجاشو نفمیدم لطفا کامل تر توضیح دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
addplus 0 ارسال شده در مرداد 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 لطفا بگید الان من باید اینجا چی کار کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 در عنوان بنویسید اد لیست و متنی که نوشته شده رو بزارید در بخش ادیتور از تب code و ذخیره کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
addplus 0 ارسال شده در مرداد 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 اینطوری دیگه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این کارو کردم میرم تو تنظمیات بخش آیدی میگه : شما مجوز کافی برای دسترسی بهاین برگه را ندارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 من کار نکردم با این پلاگین . اطلاعی دیگه بعد این ندارم در موردش . اگر دسترسی به نصب شده اش داشتم میتونستم بررسی کنم . پلاگین هاش رو نصب کردید ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
addplus 0 ارسال شده در مرداد 18، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 من کار نکردم با این پلاگین . اطلاعی دیگه بعد این ندارم در موردش . اگر دسترسی به نصب شده اش داشتم میتونستم بررسی کنم . پلاگین هاش رو نصب کردید ؟؟ داداش پیغام خصوصی هاتو چک کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 سلام توبخش دیداری سایتت کد مورد نظز رو وارد کن ببین درست میشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 سلام توبخش دیداری سایتت کد مورد نظز رو وارد کن ببین درست میشه ؟ در بخش دیداری هم تست کردیم متاسفانه مجوز دسترسی تو ادمین نداره و نمی دونم دقیق باید چیکار کرد چون با این افزونه کار نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 شاید با این روش رفه بشه این مجوزش انجامش بدین برید اینرو نصب کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این فایلرو در بخش confing,php قرار بدین در مرورگر خودوتون قبل از ادرس سایت اینرو بزنید force-upgrade.php و باز کنید صفحه رو بعد تکمیل که شد پاک کنید فایل رو 70 درصد امکان درست شدن داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 میتونید از لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اسکریپت هم استفاده کنید زیاد فرقی با الان سایت شما نداره! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 18، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1393 این[/url] اسکریپت هم استفاده کنید زیاد فرقی با الان سایت شما نداره! بله اینی که شما گذاشتی هم عالی هس . باروش بالائی که من گفتم هم میشه برطرف کردش . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده