رفتن به مطلب

مشکل مشکل با قالب goodnews5

meysam_s8

پست های پیشنهاد شده

سلام وقتتون بخیر

بنده یک مشکل عجیب دارم و ساعت ها وقت گذاشتم اما نتونستم حلش کنم این شد که مزاحم شما شدم.

من از قالب goodnews5 استفاده می کنم و بالای پست ها اطلاعات پست به صورت انگلیسی نوشته شده.مثلا تاریخ پست نوشته شده posted data یا نویسنده نوشته شده postet by.

من همه قالب و صفحات رو دونه به دونه زیرو رو کردم اما این کلمات رو ندیدم که به فارسی تغییر بدم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

آدرس جهت مشاهده: tarfandia.ir

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پرونده های زبان رو ترجمه کردید؟ پرونده .mo رو تولید کردید؟

پرونده .mo رو خیر! یعنی اصلا اطلاعی از این موارد ندارم.در زمینه قالب آماتور هستم.

لینک به دیدگاه

سلام

احتمال 99% همونجور که دوستمون گفتن باید فایلهای زبان ویرایش بشن !

این فایلها توی پوشه language قالب قرار دارن !

این فایلهارو قرا بدین یا ادرس سایتتون رو بدین تا فایلارو تصحیح کنیم در خدمتتون قرار بدین !

لینک به دیدگاه

سلام

احتمال 99% همونجور که دوستمون گفتن باید فایلهای زبان ویرایش بشن !

این فایلها توی پوشه language قالب قرار دارن !

این فایلهارو قرا بدین یا ادرس سایتتون رو بدین تا فایلارو تصحیح کنیم در خدمتتون قرار بدین !

سلام.

بسیار ممنونم از کمکتون دوست عزیز.گزینه پیوست ندیدم تا پوشه language رو پیوست کنم.در لینک زیر آپلود کردم در خدمت شما.

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

آدرس سایت هم: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

پرونده .mo رو خیر! یعنی اصلا اطلاعی از این موارد ندارم.در زمینه قالب آماتور هستم.

نگاه کنید یه پوشه ای در قالب هست به نام languages، فایل با پسوند .po رو با نرم افزار poedit باز و ترجمه کنید. وقتی ترجنه تموم شد ctrl+s رو بگیرید تا پرونده ذخیره شه و پرونده .mo گردآوری (compile) بشه. بعد میتونید حتی پرونده .po رو حذف کنید دیگه مهم نیست فقط .mo مهمه

لینک به دیدگاه

goodnews v5.8.1 کاملا فارسی و راستچین شده اینو استفاده کتید به جای اونی ک الان نصب کردید . موفق باشید :

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...