meysam_s8 0 ارسال شده در خرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 سلام وقتتون بخیر بنده یک مشکل عجیب دارم و ساعت ها وقت گذاشتم اما نتونستم حلش کنم این شد که مزاحم شما شدم. من از قالب goodnews5 استفاده می کنم و بالای پست ها اطلاعات پست به صورت انگلیسی نوشته شده.مثلا تاریخ پست نوشته شده posted data یا نویسنده نوشته شده postet by. من همه قالب و صفحات رو دونه به دونه زیرو رو کردم اما این کلمات رو ندیدم که به فارسی تغییر بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. آدرس جهت مشاهده: tarfandia.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در خرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 پرونده های زبان رو ترجمه کردید؟ پرونده .mo رو تولید کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam_s8 0 ارسال شده در خرداد 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 پرونده های زبان رو ترجمه کردید؟ پرونده .mo رو تولید کردید؟ پرونده .mo رو خیر! یعنی اصلا اطلاعی از این موارد ندارم.در زمینه قالب آماتور هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 سلام احتمال 99% همونجور که دوستمون گفتن باید فایلهای زبان ویرایش بشن ! این فایلها توی پوشه language قالب قرار دارن ! این فایلهارو قرا بدین یا ادرس سایتتون رو بدین تا فایلارو تصحیح کنیم در خدمتتون قرار بدین ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam_s8 0 ارسال شده در خرداد 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 سلاماحتمال 99% همونجور که دوستمون گفتن باید فایلهای زبان ویرایش بشن ! این فایلها توی پوشه language قالب قرار دارن ! این فایلهارو قرا بدین یا ادرس سایتتون رو بدین تا فایلارو تصحیح کنیم در خدمتتون قرار بدین ! سلام. بسیار ممنونم از کمکتون دوست عزیز.گزینه پیوست ندیدم تا پوشه language رو پیوست کنم.در لینک زیر آپلود کردم در خدمت شما. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آدرس سایت هم: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در خرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 پرونده .mo رو خیر! یعنی اصلا اطلاعی از این موارد ندارم.در زمینه قالب آماتور هستم. نگاه کنید یه پوشه ای در قالب هست به نام languages، فایل با پسوند .po رو با نرم افزار poedit باز و ترجمه کنید. وقتی ترجنه تموم شد ctrl+s رو بگیرید تا پرونده ذخیره شه و پرونده .mo گردآوری (compile) بشه. بعد میتونید حتی پرونده .po رو حذف کنید دیگه مهم نیست فقط .mo مهمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در خرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 goodnews v5.8.1 کاملا فارسی و راستچین شده اینو استفاده کتید به جای اونی ک الان نصب کردید . موفق باشید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysam_s8 0 ارسال شده در خرداد 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 ممنون از همه دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.