hesam3 1 ارسال شده در خرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 26، 1395 سلام دوستان عزیز ، واقعا شرمنده اگر موضوع و پست جای درستی نیست ، قصد بنده استفاده دیگر دوستان و به نون و نوایی رسیدن دوستان و خودم هست ، اگر پست مشکلی داشت میتونید حذف کنید . امروز سایتی رو میخوام بهتون معرفی کنم . راستیتش چند صفحه ای رو گشتم و پیدا نکردم ( قبلا کسی نگذاشته ) . بنده از این سایت پرداختی داشتم و با پرداختی دومم فاصله کمی دارم . این سایت در کمتر از 12 ساعت و بصورت اتومات به محض رسیدن مبلغ به 10 هزارتومان پولتونو بهتون پرداخت میکنه ! مدیریت سایت بسیار با منطق هستند و قوانین سایت روشن و معلوم هست . بنده قوانین سایت رو قبول دارم و قوانینی بسیار آسون هست. درضمن هنوز کاربران ویژه درآمدشون بیشتر هم خواهد بود ، یعنی هر پاپ باکس 12 تومان ! و هر پاپ آپ 3 تومان که هر کدوم روزی 3 بار برای افراد باز میشه ... راستی تا یادم نرفته بگم پاپ باکس ها نمایشی هست ، یعنی لازم نیست کاربر داخل سایتتون بیاد و کلیک کنه جایی تا مبلغ لحاظ بشه ، کاربر هم 5 ثانیه داخل سایتتون بمونه و پاپ باکس باز بشه در آمد براتون محاسبه میشه ( نمایشی هست ) ... موفق و پیروز باشید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.