AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1395 سلام.بعد از پرداخت یه شماره سفارش اس ام اس میکنه به مدیر(من) و یکی هم به فروشنده مثلا 400 ولی کد سفارشی که ایمیل میکنه و همانجا نمایش میده مثلا 500 هست چه کار باید کنم درست شه؟تنظیمات پیشفرض را دست نزدم یعنی شماره سفارشی که اس ام اس میشه یا شماره سفارش اصلی که داخل خوده سایت نشان میده و ایمیل میکنه فرق داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1395 سلام بخش مربوط به تنظیمات پیشفرض شماره ها در ووی کامروس رو چک کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 26، 1395 سلام بخش مربوط به تنظیمات پیشفرض شماره ها در ووی کامروس رو چک کنین سلام مرسی پیشوند و پسوندش درسته(خالی و پیشفرض خودش) شمارش هم از 1 هست دست بزنم دیگه تو اس ام اس ام نمیزنه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 26، 1395 اون شماره ائی که در اس ام اس برای شما ارسال میشه از اون شماره در تنظیمات =یشفرض امتحان و یه تستی کنین اگر نشد مشکل در استایل شماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1395 اون شماره ائی که در اس ام اس برای شما ارسال میشه از اون شماره در تنظیمات =یشفرض امتحان و یه تستی کنین اگر نشد مشکل در استایل شماست متوجه نشدم ووکامرس>>پیگربندی >> همگانی >> پیشوند و پسوند که خالی گزاشتم چون پر میکنم دیگه اس ام اس اشتباه میره شروع از 1 ایناست درسته یا خیر؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 27، 1395 متوجه نشدم ووکامرس>>پیگربندی >> همگانی >> پیشوند و پسوند که خالی گزاشتم چون پر میکنم دیگه اس ام اس اشتباه میره شروع از 1 ایناست درسته یا خیر؟ بله دقیقا همین بخش هست تغییرش بدین شماره ایی که برای پیامک ارسال میشه از چه عددی شروع میشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 بله دقیقا همین بخش هست تغییرش بدین شماره ایی که برای پیامک ارسال میشه از چه عددی شروع میشه ؟ همین طوری هست خوده فاکتور سایت از 300 شروع شد و پیامک از حدود 400 در صورتی که پیامک اصلا نتظیمات نداره و برای سایت هم از 1 گزاشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 پنل پیامکتون از کدوم شرکت هسش ؟؟؟ دیگه احتمالا مشکل از پلاگین اون شرکت میتونه باشخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 پلاگین خوده ووکامرس هست پرشین اس ام اس ووکامرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 دوستان کسی نیست کمک کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 پلاگین پنل پیامکتون رو تغییر دین در ووکامروس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 1395 چی نصب میکنم؟همش همین طوری هست برای ووکامرس معرفی میکنید مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در خرداد 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 نبود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 31، 1395 دارم براتون از پنل خودم برررسی اش می کنم مشکلی اگر نبود براتون بدم صبر کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHF-victory 5 ارسال شده در تیر 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1395 بررسی کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 16، 1395 بررسی کردید؟ سلام مشکل خاصی نداره دوست عزیز یه جا دیگه تست کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.