zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 سلام بنده هنگام نصب افزونه در قسمت آخر قبل از فعال سازی افزونه میمونه و هر افزونه ای از مخزن میگیرم به صورت تصویر زیر درمیاد که لینک بازگشت به مخزن و یا لینک فعال سازیش نمیاد و صفحه لودش تموم میشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 سلام تصویر دیده نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 سلام تصویر دیده نشد ضمیمه گردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 httacses رو غیرفعال کنین سپس پلاگین ها رو و تست کنین به اخرین نسخه هم منتقل کنین وردپرستون رو بازم اگر نشد مشکل از سرور میزبانی هاستینگ شما بصورت دستی ام میتونین از طریق هاستتون انتقال بدین پلاگین ها روو سپس فعالش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 درود مشکل شما مطمعنا از httacses هست همونظور که دوستمون عرض کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 چطور میتونم حلش کنم؟ درودمشکل شما مطمعنا از httacses هست همونظور که دوستمون عرض کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 همونطور که اشاره شد دسترسی httacses رو قطع کنید تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 همونطور که اشاره شددسترسی httacses رو قطع کنید تست کنید میشه بیشتر راهنمایی کنید یا لینک آموزشی بفرمایید طبق اپن پیش برم من زیاد با این فایل و محتویاتش آشنا نیستم و میدونم یه فایل حیاتی هست نمیخوام خطری ایجاد کنم برای سایتم یا مشکلی بوجود بیاد.،ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 اول یه بکاب بگیرید از هاستتون بعدش توی روت هاست یه فایلی هست به اسم httacses این فایل رو توی پوشه دیگه انتقال بدید بعد انتقال دوباره افزونه نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه اگه انتقال به پوشه هم بلد نیستی این فایل رو توی کامپیوترت دانلود کن بعد از هاست پاک کن که بتونی بعدا اپلودش کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 از بلد بودن من خودم برنامه نویسم فقط با وردپرس و php. کد نزدم و همش asp. Net mvc بوده و کارهای دات نتی الان افزونه ها رو اگه نام پوشه پلاگینامو عوض کنم همه غیر فعال میشن،و میتونی مجدداً همه رو دونه دونه نصب کنی اینکارو کردم جواب نداد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 ببین عزیز من اصلا راجع تخصصت سوال نکردم هاست اصلا به برنامه نویسی یا چیز دیگه مربوط نمیشه قطع کردن دسترسی اچ تی تی اکسس سادس کلا گفتم اسپم نشه تایپیک ها شما کاری که گفتمو انجامش دادی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 بله جواب نداد متاسفانه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1395 اگر این موارد رو چک کردین و نتیحه نداد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکل از سرویس دهنده ی شماست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 اگر این موارد رو چک کردین و نتیحه نداد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکل از سرویس دهنده ی شماست عزیز سرویس دهنده بعد چهار روز تست کردن میگه مشکل از ما نیست آیا ممکنه از قالب باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 1395 سرویس دهنده بعد چهار روز تست کردن میگه مشکل از ما نیست آیا ممکنه از قالب باشه؟ نه بعید میدونم مشکل از استایل شما باشه / حتما از سرویس دهنده هسش خب این امکان رو فعال کنین در فایل کانفینگ خودتون در هاست این رو در اولش بزارین define('WP_ALLOW_REPAIR', true); ببین با چه خطایی روبرو میشین اونرو برامون بفرسین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1395 سلام با اضافه کردن کد دیباگ صفحه سفید میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در تیر 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1395 سلام با اضافه کردن کد دیباگ صفحه سفید میشه مشکل شما دیگه برمیگرده به سرورتون و باید عوض کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.