zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 سلام دوستان من سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. دارم من 27 فایل جاوا اسکریپت دارم حالا میخوام ادغام کنم ولی هر بار که ادغام میکنم یه جای کار میلنگه و یه قسمتی کار نمیکنه خواستم ببینم افزونه ای هست که بشه به وردپرس بفهمونه آقا هر وقت ما چیزی خواستیم لود کن و یهو همه چیو لود نکن؟ در ضمن تصاویرم دارم و میخوام اگه سایت یا راهی میشناسین که درخواست ها به سرور رو کم میکنه معرفی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 سلام انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! برای این کار بهترین گذینه اینه بدین به یه برنامه نویس برای شما فشرده سازی رو انجام بده یا خودتون توسط این پلاگین ها اقدام کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و یا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تا حد زیادی جلوی کاهش سرعت و مشکلات زیاد رو میگیره این موارد برای تصاویر هم میتونین شما تصاویر رو از ساب دامین یا از cdn بهره ببرین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای تصاویر هم میتونین شما تصاویر رو از ساب دامین یا از cdn بهره ببرین ببخشید مورد آخر رو نفهمیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 ببخشید مورد آخر رو نفهمیدم برای کاهش فشار رو سرور میتونین تصاویر بخش رسانه های خودتون رو از ساب دامین دیگری بالا بیارین یا از cdn استفاده کنین همین کار بارگذاری فایل ها / جاوا / پوسته و ...رو برای شما از سرور دیگری رو انجام میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.