soheil1000 4 ارسال شده در خرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 سلام دوستان میخواستم یه وبسایت موزیک شخصی درست کنم ، دنبال یه قالب بخصوص میگردم . تو سایت میخوام اهنگ های مورد علاقه ام رو معرفی کنم . نمیخوام حالت فالب های مجله خبری داشته باشی .. یه جورایی شخصی و شرکتی باشه که تو صفحه اولش یه همچین حالتی باشه .. راست چین هم باشه شبیه عکس های زیر .. حالا نه دقیقا ... میخوام هر هفته مثلا 10 تا اهنگ از یه بند معرفی کنم .. نمیخوام قابلیت پخش موزیک تو خود سایت داشته باشه .. لینکش رو میخوام بذارم .. اگه کمک کنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در خرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 یه قالب html میشناسم شبیه ب این چیزی ک معرفی کردی .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soheil1000 4 ارسال شده در خرداد 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 درود . اگه امکانش هست معرفی بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در خرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 قالب musik : نسخه وردپرس اون : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نسخه html اون با کمی تفاوت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
726900 12 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 دوست عزیز این قالب میخواین بهتو میفروشم music20.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
726900 12 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 h لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این پوسته های که شما دادین واسه فروش ولی واسه من برای دانلود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 سلام دوستان میخواستم یه وبسایت موزیک شخصی درست کنم ، دنبال یه قالب بخصوص میگردم . تو سایت میخوام اهنگ های مورد علاقه ام رو معرفی کنم . نمیخوام حالت فالب های مجله خبری داشته باشی .. یه جورایی شخصی و شرکتی باشه که تو صفحه اولش یه همچین حالتی باشه .. راست چین هم باشه شبیه عکس های زیر .. حالا نه دقیقا ... میخوام هر هفته مثلا 10 تا اهنگ از یه بند معرفی کنم .. نمیخوام قابلیت پخش موزیک تو خود سایت داشته باشه .. لینکش رو میخوام بذارم .. اگه کمک کنید ممنون میشم شما یه استایل تک صفحه ایی از این انتخاب کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سپس بیایین توسط افزونه های فوق مورد خواسه شده ی خودتون رو بسازین و موزیک رو انتشار دهین هم بصورت لیست هم ... لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و اما اسکریپتی هم در همین منظور هس به دردتون شاید خورد و فارسی ام هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 درود به سایت فامو هم سر بزنید یه قالب داره در این حد هست تا حدودی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در خرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1395 درودبه سایت فامو هم سر بزنید یه قالب داره در این حد هست تا حدودی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سر بزنید اسم قالب بگید تا ارائه بدیم mischievous لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در تیر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 قالب های زیادی هستن توی همین فروم که اگه کمی بگردید به راحتی پیدا میکنید و با کمی تغییر همون چیزی که میخواید میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در تیر 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 1395 سر بزنید اسم قالب بگید تا ارائه بدیم mischievous سلام داش ، شما قالب های فامو رو ارایه میدید ؟، بی زحمت به آیدی تلگرام زیر پیام بده ، ممنون میشم Famo_ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.