smz9999 347 ارسال شده در خرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 20، 1395 سلام هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ! یه افزونه میخوام که خودکار لینکهای خارجی رو توی یه ای فریم با هدر ثابت باز کنه !! میدونم میشه با 7.8 خط کد همچین صفحه ای رو ایجاد کرد ولی اونجوری باید حدود 60 .70 تا پست رو ویرایش کنم exhausted ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 20، 1395 سلام تست کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 20، 1395 سلام تست کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون ولی اینم اونجوری نیست که میخوام ، شرت کد میده برای ساخت ای فریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 20، 1395 سلام اینجور میخواید ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 20، 1395 سلام اینجور میخواید ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ارهههههه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 20، 1395 خوب نمونشو برات راه اندازی میکنم البته با هزنیه happy میزبانی مناسب هم خواستی دارم نوع دیگه هم میخواستی بازهم دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 20، 1395 خوب نمونشو برات راه اندازی میکنم البته با هزنیه happyمیزبانی مناسب هم خواستی دارم نوع دیگه هم میخواستی بازهم دارم هزینه چقدره ؟ خودکار تمام لینکارو درست میکنه ؟ ممنون ، سایت بالاعه ، اینو میخوام فقط اونم تا ببینم قیمت چقدره ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 ممنونولی اینم اونجوری نیست که میخوام ، شرت کد میده برای ساخت ای فریم. خب با اون میتونسی انجام بدی حتی با اسکریپت لینکدونی هم میتونی به راحتی انجامش بدی عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 ممنونولی اینم اونجوری نیست که میخوام ، شرت کد میده برای ساخت ای فریم. درسته ولی همونطور که مدیر گفتن اسکریپت لینکدونی میتونه این کارو بکنه یادمه قبلا این کارو انجام دادم پیدا کردم میذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 درسته ولی همونطور که مدیر گفتناسکریپت لینکدونی میتونه این کارو بکنه یادمه قبلا این کارو انجام دادم پیدا کردم میذارم ممنونم ازتون بله لینکدونی بهترنی گذینه برای این کار هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 درسته ولی همونطور که مدیر گفتن اسکریپت لینکدونی میتونه این کارو بکنه یادمه قبلا این کارو انجام دادم پیدا کردم میذارم ممنونم ازتون بله لینکدونی بهترنی گذینه برای این کار هس درسته ، لینکدونی خوبه ولی خب اونم خودکار نیست و اخرش باید یکی یکی لینکارو درست کنم !!!(confused) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 درسته ، لینکدونی خوبه ولی خب اونم خودکار نیست و اخرش باید یکی یکی لینکارو درست کنم !!!(confused) نه اون چیزی که من داشتم اتوماتیک تایتل میگرفت میذاشت تو <a></a> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 نه اون چیزی که من داشتم اتوماتیک تایتل میگرفت میذاشت تو <a></a> ممنون میشم پیداش کردین معرفی کنین ، تنها چیزی که من برای وردپرس پیدا کردم افزونه mylinkdump بود که هرکاری کردم هیچی ازش سردرنیوردم !meh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 ممنون میشم پیداش کردین معرفی کنین ،تنها چیزی که من برای وردپرس پیدا کردم افزونه mylinkdump بود که هرکاری کردم هیچی ازش سردرنیوردم !meh لینکشو بذارید ببینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 لینکشو بذارید ببینم بفرما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 افزونه هایی هست ولی یه خورده جای کار دارند این افزونه ای که شما گذاشتید برای قبل تر از دو سال پیشه طبیعیه زیاد کارایی نداشته باشه اینا رو بگردید شاید چیز خوبی دستگیرتون شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 افزونه هایی هست ولی یه خورده جای کار دارند این افزونه ای که شما گذاشتید برای قبل تر از دو سال پیشه طبیعیه زیاد کارایی نداشته باشه اینا رو بگردید شاید چیز خوبی دستگیرتون شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون چک کردم همشون مربوط به همین افزونه هستن که مال حدود 3 سال پیشه ....narhat! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 هزینه چقدره ؟خودکار تمام لینکارو درست میکنه ؟ ممنون ، سایت بالاعه ، اینو میخوام فقط اونم تا ببینم قیمت چقدره ! کلا برات با 20 تومن بالا میارمش تمام تنیماتشم انجام میدم هر سوالی هم داشتی پشتیبانی میشه درخصوص بروزرسانی تمام فید هارو خودکار بروزرسانی میکنه و قابلیت تنظیم هرچند ساعت یا دقیقه برای بروزرسانی فید هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 کلا برات با 20 تومن بالا میارمشتمام تنیماتشم انجام میدم هر سوالی هم داشتی پشتیبانی میشه درخصوص بروزرسانی تمام فید هارو خودکار بروزرسانی میکنه و قابلیت تنظیم هرچند ساعت یا دقیقه برای بروزرسانی فید هست میرزه خدایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 کلا برات با 20 تومن بالا میارمشتمام تنیماتشم انجام میدم هر سوالی هم داشتی پشتیبانی میشه درخصوص بروزرسانی تمام فید هارو خودکار بروزرسانی میکنه و قابلیت تنظیم هرچند ساعت یا دقیقه برای بروزرسانی فید هست دوست عزیز من لینک دونی نمیخوام ! من فروش قالب دارم ، میخوام پیشنمایش قالبهام یه هدر بیاد بالاشون ! نیاز به بروز رسانی فید و فیدخوان این چیزا ندارم اصلاstraight لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 دوست عزیز من لینک دونی نمیخوام !من فروش قالب دارم ، میخوام پیشنمایش قالبهام یه هدر بیاد بالاشون ! نیاز به بروز رسانی فید و فیدخوان این چیزا ندارم اصلاstraight اینطور چیزی منظورتونه؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 اینطور چیزی منظورتونه؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یه چیزی مثل این ، ولی مشکلی که این داره برای من اینه که قالبایی که نصب کردین روی وردپرس رو میتونه نشون بده ، ولی من میخوام لینک از پیشنمایش سایتای دیگه بدم ، چون نه وردپرس و هاستم میکشن که بخوان 60 .70 تا قالب رو نصب کنم رو شون ! نه قابای پیشرفته با فقط نصب امکان نمایششون وجود داره ! درضمن یجا خوندم اینجو افزونه ها فقط صفحه اول قالب رو میتونن نشون بدن !exhausted لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 اتفاقا توی نت این افزونه بسیار هست هم میشه از همیار وب گرفت هم وردپرس یار، گمونم wp-persian هم داره تو تاریک های مردم، یه سرچ بزن، بنویس پیشنمایش قالب افزونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 اتفاقا توی نت این افزونه بسیار هست هم میشه از همیار وب گرفت هم وردپرس یار، گمونم wp-persian هم داره تو تاریک های مردم، یه سرچ بزن، بنویسپیشنمایش قالب افزونه گشتم ولی هرچی پیدا کردم مشابه همین افرونس و مشکلاتشون هموناییه که گفتم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در خرداد 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 21، 1395 بذارید خودم امروز که ن ولی فردا امادشو میدم بتون خبرم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.