musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلام اموزش نصب اینو کسی بلده؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلام ما دانلود نکنیم دیگه شما تصویری از فایل های داخل فایل دانلود شده قرار بدید ببینیم پرتال هست یا نصب داره cool لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلامما دانلود نکنیم دیگه شما تصویری از فایل های داخل فایل دانلود شده قرار بدید ببینیم پرتال هست یا نصب داره cool سلام جان من دانلود کن نوشته نصب اسان ولی لینک نصبش نیافتم همچنین برای فارسی سازیش چ کنم؟و راست جین کردنش؟ دونه دونه داخل کد ها دنبال تگ ها و عنوان ها بگردم فارسی کنم اخرش راست جین؟ برنامه ای نیس ک قالب بهش بدم خودکار سرتیترها رو نشونم بده فارسی کنم دیگ تو کدها نگردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 اینو فقط برام راست چینش کنی چقدر هزینه داره؟؟ راست چین با ترجمه چقد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 باید نصب و تست بکنم فردا نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم آموزش نصب هم فرا براتون قرار میدم بعد از نصب فعلا شبتون خوش و پیشاپیش هم روزه هاتون قبول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 کسی نیس راهنمایی کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 برای نصب به آدرس application\config برو و فایل database.php رو ویرایش بکن بعد داخل پوشه update-db فایل sql رو داخل دیتابیس ساخته شده ایمپورت بکن نصب انجام میشه 10 تومن میگیرم برات ترجمه بکنم اگر میخواستی کمترش میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 برای نصب به آدرس application\config برو و فایل database.php رو ویرایش بکنبعد داخل پوشه update-db فایل sql رو داخل دیتابیس ساخته شده ایمپورت بکن نصب انجام میشه 10 تومن میگیرم برات ترجمه بکنم اگر میخواستی کمترش میکنم کلا برام فارسی و ترجمه کنی و مرحله ب مرحله یادم بدی ک خودم نصبش کنم چقد هزینه داره؟ شماره تلگرام بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 اخرش یکی پیدا نشد کمکمون کنعه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidghafoorzade 24 ارسال شده در خرداد 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 دوست عزیز براتون فارسی سازی میشه بطور کامل هزینه 300 هزار تومن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 فایل فارسی سازی و راست چین شد نصب نمیشه لطفا اگ کسی بلده اموزش نصبشو بده بهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 22، 1395 کمکنید لطفاااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 spidermanspidermanspidermanspidermanspiderman لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 برای نصب به آدرس application\config برو و فایل database.php رو ویرایش بکنبعد داخل پوشه update-db فایل sql رو داخل دیتابیس ساخته شده ایمپورت بکن نصب انجام میشه 10 تومن میگیرم برات ترجمه بکنم اگر میخواستی کمترش میکنم اینکارو کردم نصب نمیشه ارور دیتابیس میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 یعنی اینجا ادم بمیره هم کسی نمیرسه ب دادش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 یعنی اینجا ادم بمیره هم کسی نمیرسه ب دادش این همه اسکریپت رایگان و فارسی هس عزیز از جمله شیرانتکس چرا حالا این ؟؟؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در این اسکریپت هم کافیه فایل دیتابیس رو بزاری در کانفینگ و ایمپورت کنی اطلاعات دیتابیس رو از phpmyadmin البته مهمترین گذینه اینکه نباید هاستت رایگان باشه و توابع هاستت بخوره به این اسکریپت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 23، 1395 این همه اسکریپت رایگان و فارسی هس عزیز از جمله شیرانتکس چرا حالا این ؟؟؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. در این اسکریپت هم کافیه فایل دیتابیس رو بزاری در کانفینگ و ایمپورت کنی اطلاعات دیتابیس رو از phpmyadmin البته مهمترین گذینه اینکه نباید هاستت رایگان باشه و توابع هاستت بخوره به این اسکریپت چون این اون چیزی ک مد نظرم بعدشم این کارو کردم جواب نداد رایگان هم نیست از المان فرانسه امریکا سرور دارم کدومشو میخواید روش هاست در اختیارتون بذارم نصب کنید خب چ توابعی نیازمنده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 24، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 هم همچنان منتظر پشتیبانی ام(باپرداخت هزینش) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
726900 12 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 هم همچنان منتظر پشتیبانی ام(باپرداخت هزینش) دوست عزیز خصوصی پیام بده صحبت کنیم واسه پشتیبانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 چون این اون چیزی ک مد نظرمبعدشم این کارو کردم جواب نداد رایگان هم نیست از المان فرانسه امریکا سرور دارم کدومشو میخواید روش هاست در اختیارتون بذارم نصب کنید خب چ توابعی نیازمنده؟ در کجاش دقیقا مشکل دارین ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 24، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 24، 1395 درود شما احتمالا هاستت سازگار نیست با این اسکریپت ربطی به دیتاسنتر نداره اصن شما اسم کشور هارو ذکر میکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 25، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1395 کلا نصب میکنم این ارور میده A Database Error Occurred Error Number: 1146 Table 'rahimias_sharen.posts_views' doesn't exist SELECT `posts`.*, `users`.*, COUNT(post_comments.posts_id) AS numbercomments, COUNT(posts_votes.vote_id) AS numbervotes, COUNT(posts_views.view_id) AS numberviews, `categories_posts`.`post_id` as `postid`, `categories`.`category_slug`, `categories`.`category_name`, `categories`.`category_color`, `categories`.`id_category`, `favourites`.`posts_id` as `favourite` FROM `posts` LEFT JOIN `users` ON `posts`.`post_by` = `users`.`user_id` LEFT JOIN `post_comments` ON `posts`.`post_id` = `post_comments`.`posts_id` LEFT JOIN `posts_votes` ON `posts_votes`.`vote_postid` = `posts`.`post_id` LEFT JOIN `posts_views` ON `posts_views`.`view_postid` = `posts`.`post_id` LEFT JOIN `categories_posts` ON `categories_posts`.`post_id` = `posts`.`post_id` LEFT JOIN `categories` ON `categories`.`id_category` = `categories_posts`.`id_category` LEFT JOIN `posts_tags` ON `posts_tags`.`postid` = `posts`.`post_id` LEFT JOIN `tags` ON `tags`.`id_tag` = `posts_tags`.`tagid` LEFT JOIN `favourites` ON `posts`.`post_id` = `favourites`.`posts_id` AND `favourites`.`user_id`=0 WHERE DATE_ADD(posts.post_date,INTERVAL 24 HOUR) >NOW() AND `posts`.`approved` = 1 GROUP BY `posts`.`post_id` ORDER BY `numbervotes` DESC LIMIT 8 Filename: models/Stories_model.php Line Number: 74 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 25، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1395 دیگ کم کم دارم ناامید میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 1395 این ارور نشون دهنده ی این هسش که مشکل در دیتابیس و فایل های ارتباظی دارین A Database Error Occurred لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 26، 1395 این ارور نشون دهنده ی این هسش که مشکل در دیتابیس و فایل های ارتباظی دارین A Database Error Occurred خب چجوری حلش کنم؟دسترسی هاست بدم پی وی بهتون؟؟؟؟هزینشم پرداخت میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.