musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلام من این اسکریپت دانلود کردم شروع کردم فارسی سازی و راست چین کردنش اما اولا شبیه دمو نیست ثانیا مدیریتش هر گزینه میزنم میگه ابدیت جدیدش اومده باس اونو بگیری تو صفحه اصلیشم رو گزینه هاش کلیک میکنم ارور میده لینک اینجوری میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کسی هست کامل برام فارسی و راست چین کنه و همه مشکلات حل کنه راستش میخواسم خودم انجام بدم چون همه بیشعورن و ....تاکار سایت میگیره اسکریپت پخش میکنند میفروشن لطفا یک ادم تاکید میکنم آآآآآدم و باوجدان بیاد کارمو انجام بده هزینه بگ بعد کارم فایلو لطفا پاک کنه خواهشا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلام از لینک زیر دانلود کن ، مثل اینکه فارسیه خودش ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 لاتینه سلاماز لینک زیر دانلود کن ، مثل اینکه فارسیه خودش ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 لاتینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
musicall 0 ارسال شده در خرداد 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 هیچکی نیست کمک کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلام برادر عزیزم داخل خود اطلاعات مطلب نوشته شده همه امکاناتی رو که شما میخواید موجوده بعدشم درخصوص حرفی که زدید هرکسی بیاد و براتون چه با انجام هزینه و چه رایگان راست چین یا فارسی بکنه این حق رو داره که کارش رو بفروشه و بدونین نمیصرفه فقط برای شما این کارو با هزینه کم انجام بده چه برسه به رایگان حالا هم در خدمتیم اگر ککمکی از دستمون بر بیاد فقط راست چین و فارسی میخوای ؟ من با هزنیه انجام میدم یا انجام شدشو برا فروش میذارم کدوم رو میپسندی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 18، 1395 سلاممن این اسکریپت دانلود کردم شروع کردم فارسی سازی و راست چین کردنش اما اولا شبیه دمو نیست ثانیا مدیریتش هر گزینه میزنم میگه ابدیت جدیدش اومده باس اونو بگیری تو صفحه اصلیشم رو گزینه هاش کلیک میکنم ارور میده لینک اینجوری میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کسی هست کامل برام فارسی و راست چین کنه و همه مشکلات حل کنه راستش میخواسم خودم انجام بدم چون همه بیشعورن و ....تاکار سایت میگیره اسکریپت پخش میکنند میفروشن لطفا یک ادم تاکید میکنم آآآآآدم و باوجدان بیاد کارمو انجام بده هزینه بگ بعد کارم فایلو لطفا پاک کنه خواهشا لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام در اصل کسی که از شما هزینه میگیره و کاری رو به شما قراره انجام بده نباید اون مورد رو پخش کنه یا بفروشه به کسی خواسین خصوصی کنین بهم براتون انجام میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.