m1410 196 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 با سلام به تمام دوستان عزیز من یه PSD سایت موزیک و فیلم و سریال زدم بعد میخواستم بدونم کجا برا فروش بزارم بهتره ؟ و اینکه آیا کدش کنم و بعد برا فروش بزارم بهتره یا نه ؟ طرح در حد اختصاصی هست و به هر کسی نشون میدم میگه بالا 1.5 ملیون کدش می کنه اگه میگید کدش کنم و برا فروش بزارمش کسی رو میشناسید که با خدا باشه و حق مارو نخوره و کدش کنه و بزاریم برا فروش ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 خب psd رو تبدیل کن به jpg بعد بزار تو انجمن ببینیمش و بعد نظر بدیم ایا ارزش تبدیل داره یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 خوب ترس کپی دارم از روش کپی بشه دیگه مفت نمی ارزه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 کسی که بخواد کپی کنه وقتی کد شد ریپش میکنه راحت ترم هست براش ohno لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 خب وقتی کد بشه دیگه معلوم برا چ کسی هستش حق مالکیت ولی الان نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 عزیز اینجا ایرانه ، کپی رایت ؟؟؟!!!(crazy) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 یعنی طرف شکایت کنه ؟ هیچی به هیچی ؟ کسی تجربه داشته که کاری ازش کپی بشه و بره پیگیر بشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 یکی از دوستان طراح میگفت برای چندتا کاراش که جای دیگه گذاشته بودن برای فروش رفته پیگیری کرده به جایی نرسیده ! بخواد به جاییم برسه حداقل یه میلیون باید خرج دادگاه و ... بکنه و اینقدر ( حداقل 5و6 ماه ) دوندگی داره که کلا پشیمون میشه !!!!!dizzy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 درود نظر بنده این هست فعلا کدش کنید بعدش توی چندتا سایت فروشگاهی قالب به فروش بزارید فکر ریپ وکپی رو عزیز باید اول میکردی چاره جز این نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 طرح در حد اختصاصی هستش فکر نمیکنم تو مارکت ها کسی بتونه بخر چون حداقل باید 150 تا 200 قیمت گذاری بشه فکر می کنم در حد سایت های بزرگ بیا2موزیک ،ته موزیک ،گنجا موزیک و .... هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 1395 با سلام به تمام دوستان عزیزمن یه PSD سایت موزیک و فیلم و سریال زدم بعد میخواستم بدونم کجا برا فروش بزارم بهتره ؟ و اینکه آیا کدش کنم و بعد برا فروش بزارم بهتره یا نه ؟ طرح در حد اختصاصی هست و به هر کسی نشون میدم میگه بالا 1.5 ملیون کدش می کنه اگه میگید کدش کنم و برا فروش بزارمش کسی رو میشناسید که با خدا باشه و حق مارو نخوره و کدش کنه و بزاریم برا فروش ؟ ممنون سلام کد 1.5 میلیوون ؟؟؟ چه خبره عزیز این قیمت ؟؟؟!! نسخه های psd هم میتونین بفروشین کد شده رو هم میتونین و بیشتر سایت پرشین تولز و وب هاستینگ تالک برای هر دو بهتر هسش خواسین برای مد نویسی در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidghafoorzade 24 ارسال شده در خرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1395 طرحتون رو خریدارم البته اگه طرحش زیبا و با ارزش باشه و قیمت مورد نظرتون هم معقول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1395 با سلام و تشکر از شما دوست عزیز با یکی از دوستان انجمن هماهنگ کردیم برا کد کردن و بعد فروش طرح در حد سایت های بزرگ هستش و میشه اختصاصی فروختش اما حالا کد که شد برا فروش قرار میگیره بازم ممنون از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1395 دوست من به فکر کپی نباشید به قول اون دوستمون کد کرده رو ریپ میکنن کارشون ساده تره چرا بیان پی اس دی بسازن پیگیری هم به جایی نمیرسه نه چون اینجا ایرانه چون شما بخوای یه کار اختصاصی بدی باید قبلش هزار بار بدویی دنبال کار ثبت طرح و ایده و .... که اصلا دردسرش نمی ارزه الان ببین بیست اسکریپت قالب ریپ کردش هست ولی میخواد چیکار بکنه بعد انتشارش ؟ فکر نکنم جناب صابری با تمام این ابهت سایتشون بازهم بدوان دنبال پیگیری شماهم سخت نگیر نهایت میشه مثل بعضی قالب های فامو و پروان وب که همجا هستن ولی بازهم میگم قالب های گرون و نیمه اختصاصی که فروش محدود هم میشن به هیچ وجه هرز نمیشن و الکی منتشر نمیشن داخل وب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1395 باید با همکار کد نویسم مشورت کنم و پوسته رو به لایسن یا کد فعال ساز مجهز کنیم فکر کنم بهتر باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 17، 1395 من نمیدونم چرا طراح های قالب اصلا قالب هاستینگ طراحی نمیکنن یه چندتا هم قالب هاستینگ طراحی کنید مطمعن باش پشیمون نمیشی بازارش داغ هست در مورد نظریه شما که به لایسنس فعال کنید اگه واقعا عملی بشه خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.