itarfand 4 ارسال شده در خرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 من افزونه زیر را نصب کرده ام و تنظیمان آن را هم درست کرده ام اما قسمتی برای اضافه کردن ویدئو اضافه نشده.چگونه فیلم قرار دهم؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 درود اموزش زیر رو دنبال کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itarfand 4 ارسال شده در خرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 این اموزی مربوط به ورژن 6 میباشد اما جدیدترین ورژن ان 7 است که راحت تر میتوان ویدئو قرار داد اما برای رسپانسیو کردن ویدئو باید افزونه را خرید. آیا شما میتوانید نسخه پرمیوم آن را قرار دهید یا میتوان بدون خرید آن را رسپانسیو کرد؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 جدیدترین اون هنوز متاسفانه نیومده و در دسترس نیس اما نسخه ی فارسی اش رو میتونین از این بخش دریافت کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برای ریسپانسور بودنشم بله باید ورزن جدید اپدیت گردد برااتون میگردم اگر بود در سایت های نال میزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itarfand 4 ارسال شده در خرداد 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 در سایت زیر نسخه نال شده را قرار داده شده است اما قسمتی برای اضافه کردن ویدئو در سایت ندارد. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یک روش برای خرید پیدا کرده ام.سایت زیر به ازای مشاهده تبلیغ دلار میدهد.من اکنون 2 دلار جمع کرده ام.شما نیز از لینک زیر عضو شوید تا 16 دلار شود و من افزووه را بخرم و قرار بدهم و یا شما لینک عضویت خود را در این سایت قرار دهید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 خب شما باید در بخش ارسال نوشته از رسانه ها اقدام کنین به گذاشتن ویدئو مشکلی ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.