seatra.ir 8 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 سلام من هر برگه ای که میسازم چرا توی فوترم نمایش داده میشه؟؟؟؟ هر برگه بدون انتخاب من میره اونجا و نمایش داده میشه... قالب makery دارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 سلام از قسمت نمایش > فهرست ها ، منوی فوتر رو تنظیم کنین تا درست بشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در خرداد 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 سلاماز قسمت نمایش > فهرست ها ، منوی فوتر رو تنظیم کنین تا درست بشه ! داداش منو فوتر اینجا نداره... هر کار کردم نشد... یکم واضح تر میشه بگو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در خرداد 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 من اگر در قسمت فهرست منو پایین رو انتخاب کنم دیگر نمایش داده نمی شوند اما اگر انخاب کنم برگه ها نمایش داده می شوند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 باید یه فهرست بسازی ، جایگاهشو اون منوی فوتر تنظیم کنی ! وردپرس وقتی منویی تنظیم نشده باشه برگه هارو جاش نشون میده ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در خرداد 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 باید یه فهرست بسازی ، جایگاهشو اون منوی فوتر تنظیم کنی !وردپرس وقتی منویی تنظیم نشده باشه برگه هارو جاش نشون میده ! اینکارو که میدونستم.. دنبال راهی بودم هیچکئوم نمایش داده نشه MR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 درود ابزار پوسته هارو چک کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 سلام من هر برگه ای که میسازم چرا توی فوترم نمایش داده میشه؟؟؟؟ هر برگه بدون انتخاب من میره اونجا و نمایش داده میشه... قالب makery دارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بهترین کار اینه که یک فهرست (نمایش > فهرست ها) بسازید و سپس ابزارک فهرست دلخواه رو در فوتر قرار بدید و فهرستی که ساختین براش تنظیم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 اینکارو که میدونستم.. دنبال راهی بودم هیچکئوم نمایش داده نشه MR خسته نباشی پهلوان خب فهرست رو که ساختی چیزی بهش اضافه نکن تا چیزی نشون نده اونجا ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.