irantesco 141 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 سلام دوستان قالب سایت من قالب کات شاپ هستش چطوری میتونم حالت ریسپانسیوشو خاموش کنم؟میخوام توی موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ و ... همه جا یه شکل نشون بده ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 درود این کار سختی فک کنم باشه ولی شما میتونی افزونه نسخه موبایل نصب کنی برای وردپرست وقتی طرف میاد توی سایتت با گوشی خودش میتونه انتخاب کنه که به عنوان دسکتاپ نشون بده یا همون نسخه موبایل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 سلام دوستان قالب سایت من قالب کات شاپ هستش چطوری میتونم حالت ریسپانسیوشو خاموش کنم؟میخوام توی موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ و ... همه جا یه شکل نشون بده ممنون سلام بخش header رو مشاهده کنین یا بخش دیگر استایل رو این کد رو پا کنین ازش <meta name="viewport" content="width=device-width; initial-scale=1.0"> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در خرداد 13، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 سلام بخش header رو مشاهده کنین یا بخش دیگر استایل رو این کد رو پا کنین ازش <meta name="viewport" content="width=device-width; initial-scale=1.0"> با تشکر از ایناز خانم درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.