moein babayee 0 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 با سلام و خسته نباشید من این اسکریپت رو کامل و بدون مشکل روی ساب دامین نصب کردم، مشکلی که هستش متوجه نمی شم که کدی که فرمودید رو دقیقا کجا باید قرار بدم!!! روی روت ساب دامین هیچ گونه htmlی وجود نداره که باز کنم و کد رو بالای head قرار و احتمالا بعد اسکریپت قرار بدم و پنل کاربری باز بشه! در صورت امکان راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 سلام ودرود شما ای کاش از لایو زیلا استفاده کنید مادام العمر راحت باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 از همه راحت تر zopim... شما برو تو سایتش ثبت نام کن... این اصلا عالیههههههه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein babayee 0 ارسال شده در خرداد 12، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 لایو زیلا مرسی از راهنماییتون، آیا لایو زیلا که معرفی کردین عین اسکریپتی که نصب کردم محیطی مجزا جهت پاسخ گویی رو برام ایجاد می کنه؟ من فضایی رو می خوام تو سایت ایجاد کنم که مشاوره های تخصصی به صورت آنلاین و حالت چت روم بوسیله ی چندین اپراتور و... داده بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seatra.ir 8 ارسال شده در خرداد 12، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 12، 1395 براتون خصوصی فرستادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 مرسی از راهنماییتون، آیا لایو زیلا که معرفی کردین عین اسکریپتی که نصب کردم محیطی مجزا جهت پاسخ گویی رو برام ایجاد می کنه؟من فضایی رو می خوام تو سایت ایجاد کنم که مشاوره های تخصصی به صورت آنلاین و حالت چت روم بوسیله ی چندین اپراتور و... داده بشه سلام اگر از php live chat میخواین استفاده کنین از سایت اصلی خودش ورداشته و استفاده کنین و کدی که براتون رو میده رو بعد از تگ body قرار دهین یا در footrr یا در header ولی zopim رو براتون توصیه می کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 سلام اگر از php live chat میخواین استفاده کنین از سایت اصلی خودش ورداشته و استفاده کنین و کدی که براتون رو میده رو بعد از تگ body قرار دهین یا در footrr یا در header ولی zopim رو براتون توصیه می کنم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود زاپیم اره من قبلا استقاده میکردم ولی یه سری مشکلات داره نمیشه همزمان با دو نفر چت کرد سایتش رو باید با فیلتر شکن بازکنی برا ای پی ایران مسدوده فک کنم خودشم هر دفعه بخوای بری پشتیبانی باید وارد سایتش بشی ولی لایو زیلا خودکار انلاین میشه ولی در کل خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 13، 1395 درودزاپیم اره من قبلا استقاده میکردم ولی یه سری مشکلات داره نمیشه همزمان با دو نفر چت کرد سایتش رو باید با فیلتر شکن بازکنی برا ای پی ایران مسدوده فک کنم خودشم هر دفعه بخوای بری پشتیبانی باید وارد سایتش بشی ولی لایو زیلا خودکار انلاین میشه ولی در کل خوبه بله همینطوره لایو زیلا هم خوب است و حرفه ائی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.