mohammad71 0 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 سلام من یک هاست آپلود گرفتم برای ریموت آپلود سایتم (dverleech) و الان باید اسکریپتش رو نصب کنم تا بتونم ازش استفاده کنم لطفا یک فایل اسکریپت برای ریموت آپلود بهم بدین به همراه روش نصب کردنش ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 rapidleech. نصبش چیز خاصی نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad71 0 ارسال شده در خرداد 10، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 rapidleech. نصبش چیز خاصی نیست مرسی از کمکتون توی cpanel آپلود کنم بسه دیگه اره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 11، 1395 مرسی از کمکتونتوی cpanel آپلود کنم بسه دیگه اره؟ سلام شما بله بعد اپلود در پوشه ی publish_htm میتونین ادرس صفحه ی مورد نظر رو در ویرایشگر خودتون بزنین و نصب نمائین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.