irantesco 141 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 سلام و درود سایت من با ووکامرس هست و یه مشکل دارم اونم اینه که توی نرخ حمل و نقل مشکلاتی دارم افزونه هایی رو هم نصب کردم که از سایت ووکامرس گرفتم قیمتارو هم بر اساس منبعی که خودشون گفته بودن من رفتم و توی افزونه وارد کردم،یه مشکلی که من دارم در مورد هزینه نهایی هست،توی اون نرخ هایی که از اداره پست اومده بود مثلا برای یه بسته 0تا250 گرمی برون استانی غیر همجوار 6600 تومن میگیرن،ولی وقتی میری اداره پست تا ارسالش کنی در حدود 9000 تومن در میاد،یعنی یه سری مالیات و نرخ های دیگه بهش اضافه میکنن،حالا چطوری میشه اینارو درست کرد؟یعنی دقیقا مثل چیزی باشه که توی ارسال میگیرن،همون قیمتو بزنیم توی سایت،نه کمتر نه بیشتر،ممنون میشم راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 سلام این اموزش رو مطالعه کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantesco 141 ارسال شده در خرداد 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 رفتم ولی یه پلاگین معرفی کرده بود ک میزدم روش مینوشت صفحه وجود ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 10، 1395 رفتم ولی یه پلاگین معرفی کرده بود ک میزدم روش مینوشت صفحه وجود ندارد سلام خذمت شما عوض کردم لینک رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.