A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 سلام و خسته نباشید ممنون میشم بگید این اسکریپت چطوری نصب میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 دادا اخه دیگه حوصله داری توهم اطلاعات هاست رو بفرستبرات نصبشش بکنم یا میخوای آموزشی بزارم ؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 هههههههه نه اخه چندتا اسکریپت دقیقا به مشکل برخوردم خواستم ببینم چطوری هست نصب آسان نیستند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 خصوصی دسترسی بفرست برام شیوه نصب خاصی هم نداره کافیه فایل کانفینگ رو تغییرات لازم رو داخلش اعمال بکنی بعدش هم داخل دیتابیس فایل sql موجود رو درون ریزی بکنی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
haskey 19 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 داخل فایل هش آموزش نصبش هست! در کل اسکریپت مشکل دارهstraight 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
haskey 19 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 اینو من راستچین کرده بودم و درگاه پرداخت براش تنظیم کردم خواستید خصوصی پیام بدید لینک کنم! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 5، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 دادا اخه دیگه حوصله داری توهم اطلاعات هاست رو بفرستبرات نصبشش بکنم یا میخوای آموزشی بزارم ؟ اوکی برادر مرسی داخل فایل هش آموزش نصبش هست! در کل اسکریپت مشکل دارهstraight این اسکریپت مشکل داره ؟ اینو من راستچین کرده بودم و درگاه پرداخت براش تنظیم کردمخواستید خصوصی پیام بدید لینک کنم! ممنون میشم واسم ارسالش کنید برادر خصوصی پ خ کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1395 توی این قسمت فایل کانفینگ باید چی نوشت ؟ define ('MYSQL_HOST', ''); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1395 توی این قسمت فایل کانفینگ باید چی نوشت ؟ define ('MYSQL_HOST', ''); باید بشه این define ('MYSQL_HOST', 'localhost'); 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1395 اگه خالی همون دستور لوکال هست نمیخونه ؟ داداش اطلاعات پ خ کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1395 نصب انجامم شد موفق باشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1395 پسورد پنل ادمین روبخوام بدست بیارم باید کجا برم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آخه همون دیفالتش رو میزنم که توی توضیحات هست ولی وارد نمیشه میشه بگید باید دوم قسمت از دیتابیس برم و بفهمم پسورد چی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1395 مشکل برطرف شد مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده