sir-mahan 31 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 سلام من قبلا با رزبلاگ کار می کردم چون ایندکس قوی تری داشت مدتیه با سایت اندرویدیم اومدم روی وردپرس سئو شدست اما بازدید ندارم روزانه 5 تا 4 مطلب میزارم و دامینم roidka.com هست سایت 3 ماه تاسیس هستش پیج اتوریتی هم تازه گرفته چیکار کنم که بازدیدم بالا تر بره؟ مشکلات سایتمو میگین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 سلام سریع ترین راهی که میتونم بهت پیشنهاد بکنم استفاده از سایت های رنکینگگ هست پیشنهاد من به شما هم سایت ipalexa.com هست البته تبادل تبلیغات هم بسیار مهم هست پیشنهاد میکنم تبادل تبلیغ هم داشته باشید تبادل لینک هم داشته باشید به شخصه حاضر به تبادل لینک و تبلیغ با شما هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidi 4 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 سلام به همه دوستان کسانی که مایل به تبادل لینک و تبادل تبلیغات هستند پیام بدن لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. it.majidi{@}yahoo.com فقط تلگرام , پیامک و یا ایمیل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 سلام من قبلا با رزبلاگ کار می کردم چون ایندکس قوی تری داشت مدتیه با سایت اندرویدیم اومدم روی وردپرس سئو شدست اما بازدید ندارم روزانه 5 تا 4 مطلب میزارم و دامینم roidka.com هست سایت 3 ماه تاسیس هستش پیج اتوریتی هم تازه گرفته چیکار کنم که بازدیدم بالا تر بره؟ مشکلات سایتمو میگین؟ سلام بازم انتقال به بخش پرسش و پاسخ ! در پست قبلی شما پاسخ این مورد داده شده اس بهترین راه استفاده از روش پایین هسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و سپس استفاده از تبلیغات اینترنتی و تلگرامی و بک لینک زماندار و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.