m1410 196 ارسال شده در خرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 1395 با سلام و درود خدمت دوستان یه اسکریپت میخوام که بشه فایل هایی مثل موزیک و آلبوم و ویدیو رو از سایت های دیگه از طریق لینک انتقال داد اگه بشه فایل ها رو هم مدیریت کرد باهاش هم خیلی خود میشه چی سراغ دارید ؟ و یه اسکریپت برای تغییر تگ موزیک ها یه چیز خوب و عالی چی هست ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 سلام برای خود وردپرس افزونه ها متعددی هست البته بنده افزونه تگ موزیک نمیشناسم برای وردپرس ولی دوستان فکر کنم کار کردن و قبلا هم دربارش تایپیک زده بودن ولی افزونه آپلود از لینک easy uploader خیلی خوبه و خودم هم خیلی از مواقع استفاده میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1395 با سلام و درود خدمت دوستانیه اسکریپت میخوام که بشه فایل هایی مثل موزیک و آلبوم و ویدیو رو از سایت های دیگه از طریق لینک انتقال داد اگه بشه فایل ها رو هم مدیریت کرد باهاش هم خیلی خود میشه چی سراغ دارید ؟ و یه اسکریپت برای تغییر تگ موزیک ها یه چیز خوب و عالی چی هست ؟ ممنون برای تگ موارد زیادی هسش من لینک کلی بتون میدم حودتون مشاهده کنینش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. یه مورد هم اختصاصی و برای فروش هس خواسین در خصوصی در ارتباط باشین تقدیم کنم این اسکریپت انتقال دهنده ی هر فایلی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم کد انتقال دهنده ی هر فایلی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم افزونه برای وردپرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.